Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

Emociona’t tot jugant

Referència157.4 (codi 938)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Educació per la salut
  • Educació per la prevenció de les conductes violentes
  • Esports

Fomentar l’esport i els jocs esportius com a activitat per millorar la qualitat de vida i la salut de les persones, usant la pràctica esportiva com a eina per treballar les emocions dels alumnes, en el moment en què es viuen o s’experimenten. En una sessió d’una hora de durada i mitjançant jocs cooperatius es desenvolupen habilitats i capacitats en funció de les situacions que vagin sorgint.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de comunicació assertiva, solució de problemas i conflictes i gestió de tensions i estrès.

Objectius

  • Reconèixer les emocions, com actuen, observar les senyals emocionals que emet el cos i descobrir allò que desencadena la senyal emocional.

A qui s'adreça: 5è curs d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 1 hora/sessió

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: Al gimnàs o pati del centre educatiu

Preu: Gratuït

Inscripcions: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 5 d'octubre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Ajuntament de Girona – Servei de Promoció de la Salut Tel. 972 201 900. empsa@ajgirona.cat - www.girona.cat/empsa

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona – Servei de Promoció de la Salut