Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

La prevenció del malbaratament alimentari

Referència105 (codi 820)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
  • ESO (primer cicle)
Temàtica
  • Educació per la salut
  • Educació ambiental

L’activitat està relacionada amb el cicle d’aliments, el seu consum responsable i les conseqüències i causes del seu malbaratament. L’activitat consistirà en fe un treball teòric i de debat, un treball pràctic i un de conclusions. En el treball pràctic se separarà del rebuig, el material no aprofitable i aquell que es podria haver aprofitat en lloc de llençar-lo, valorar-lo i distingir-ne les causes del rebuig.  Per acabar, caldrà fer una sessió de conclusions.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de la sostenibilitat, responsabilitat, cooperació i solidaritat en el marc de l’economia circular.

Objectius

  • L’activitat està relacionada amb el cicle d’aliments, el seu consum responsable i les conseqüències i causes del seu malbaratament. L’activitat consistirà en fe un treball teòric i de debat, un treball pràctic i un de conclusions. En el treball pràctic se separarà del rebuig, el material no aprofitable i aquell que es podria haver aprofitat en lloc de llençar-lo, valorar-lo i distingir-ne les causes del rebuig. Per acabar, caldrà fer una sessió de conclusions.
  • Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de la sostenibilitat, responsabilitat, cooperació i solidaritat en el marc de l’economia circular.

A qui s'adreça: Cicle superior d'educació primària i 1r cicle d'Educació Secundària Obligatòria dels centres educatius de la ciutat

Calendari: Durant tot l'any

Durada aproximada: 3 hores

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: A l'aula o al menjador del centre educatiu

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: La Caseta – Serveis Educatius. Tel. 972 221 866

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona