Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

7a Jornada d'Horts Ecològics Escolars de Girona | La Caseta

7a Jornada d'horts ecològics escolars de Girona

#JornadahortsGi

Divendres 27 de març de 2020

Aquesta jornada vol ser el marc per donar a conèixer diferents treballs, estudis i experiències en temes d’horts ecològics, amb l’objectiu de donar-ho a conèixer i posar ho en comú amb el professorat i la ciutadania interessada.

La jornada està adreçada al professorat d'educació primària i secundària, estudiants universitaris, educadors i educadores, personal tècnic de medi ambient, agricultura, salut..., gent gran i ciutadans i ciutadanes interessats per la temàtica.

Inscripcions

L’assistència a la Jornada és gratuïta
Places limitades

Cal inscriure’s per fer reserva de plaça, abans del dia 25 de març de 2020

  • A través del formulari d'inscripció d'aquest apàgina
  • Al telèfon: 972 221 866 (La Caseta – Serveis Educatius)
  • L’alumnat de la UdG cal que facin la inscripció al següent enllaç


Ho organitza:
Ajuntament de Girona. La Caseta-Serveis Educatius

Hi col·labora:
Unitat de Compromís Social de la UdG
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Proxy Portlet

Inscripcions a la 7a Jornada d'horts ecològics escolars

Cal inscriure's per fer reserva de plaça, abans del dia 25 de març de 2020.
Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades de la persona de contacte
Tractament de dades personals

La inscripció suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la realització d'aquesta activitat formativa organitzada per l'Ajuntament de Girona, amb destinació al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només les conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió d'aquesta activitat.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona https://seu.girona.cat .Més informació a www.girona.cat/dadespersonals

Autoritzacions per rebre informació

Per a difusió d'activitats de l'Ajuntament de Girona1.

Sí que consentiu que la vostra imatge sigui objecte de captació i tractament per part de l'Ajuntament de Girona i s'utilitzi per a fer difusió de les activitats.

Per a l'ús de les meves dades per a poder rebre informació d'activitats del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

1 La subscripció a butlletins i serveis d'informació suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals en la tramesa d'informació. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi. L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa. Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu caseta@ajgirona.cat .Més informació a www.girona.cat/dadespersonals