Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Presentació | La Caseta. Serveis educatius

Presentació

La Caseta és un equipament municipal situat al carrer Ciutadans, núm. 3. Fins al mes de març de 2014, es trobava situada al Passeig de la Devesa núm. 1, a l'entrada dels jardins.

El 5 de juny de 1993, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, va ser inaugurat com a Centre d'Educació Ambiental i Recursos Educatius de la ciutat.

En aquell moment s'unificaven en un de sol dos serveis que l'Ajuntament de Girona havia posat en marxa feia força anys. l'Aula de la Natura i el Taller d'Història, destinats sobretot a treballar les àrees de Naturals i Socials respectivament amb mestres i alumnes dels centres educatius de la ciutat.

Actualment, les activitats de La Caseta no només s'adrecen al públic dels centres educatius, sinó que volen arribar a tota la ciutadania. En aquest sentit, el seu programa participa de ple de la filosofia de "Girona, Ciutat Educadora".

Què es fa des de La Caseta

A La Caseta treballem perquè la ciutadania tingui un fàcil accés al coneixement de la ciutat en un sentit ampli: història, patrimoni, funcionament, medi ambient. L'oferta d'activitats és molt diversa i està adreçada tant als centres educatius en concret com a la ciutadania en general. També hi podeu trobar un Servei d'informació, documentació i préstec de materials relacionats amb la ciutat de Girona, així com una col·lecció de publicacions relacionades amb alguns des recursos educatius i adreçades també a tota la ciutadania.

  • Activitats adreçades als centres educatius
    És l'oferta de Recursos Educatius. En algunes activitats, cal fer una sol·licitud prèvia per tal de planificar el calendari i altres detalls de l'activitat. Posteriorment a aquesta sol·licitud, es procedirà a la inscripció. La sol·licitud es pot fer directament des d'aquesta web de La Caseta. Per a les activitats que no cal fer sol·licitud prèvia, trobareu informació de com inscriure-s'hi a la fitxa explicativa de cadascuna d'elles.
  • Activitats adreçades a la ciutadania
    Aquestes activitats són obertes a tota la ciutadania i estan pensades perquè es puguin fer en grup. Per sol·licitar-les, cal posar-se en contacte amb La Caseta.
  • Publicacions
    La Caseta disposa de diferents publicacions per a docents i ciutadania en general per aprofundir en el coneixement de diversos temes relacionats amb la història, el patrimoni i el funcionament de la ciutat de Girona: