Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

Auditori obert a secundària: Lildami

Referència116.2 (codi 1310)
Nivell
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Música

Valors, societat, reivindicació,hip-hop i trap

La innegable complicitat de Lildami amb el seu públic es mostrarà davant dels joves estudiants d’institut, que seran testimonis d’una proposta pedagògico-musical innovadora amb un dels artistes del moment. Al costat dels seus companys d’escenari habitual, Lildami alternarà música en directe amb reflexions personals sobre la capacitat crítica, la cultura de l’esforç, els valors i la seva reivindicació a través del hip-hop i el trap. A través de les lletres dels seus temes, i dinamitzat pel beatmaker, Mc i pedagog Vinnie Kairos (Erol Urbà) Lildami connectarà amb els joves de tu a tu i defugint de tòpics parternalistes. Un concert dialogat, cosit a mida per l’Auditori de Girona amb música però també farcit de missatges.

Espectacle d’estrena.

Una producció de l’Auditori de Girona

Damià Rodríguez "Lildami", veu

Vinnie Kairos, dinamitzador

Abel Fuster, DJ i veu

Mariona Jimenez, veu

Objectius

  • Oferir experiències que desenvolupin la sensibilitat i l’interès per la música.
  • Contribuir a la formació musical que s’imparteix des de les escoles.
  • Acostar l’alumnat a l’Auditori per viure i descobrir el gaudi de la música en viu.
  • Formar les noves generacions de públic, i fomentar la creació de nou públic.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Dimecres 6 de març de 2024 (matí)

Durada aproximada: 60 minuts

Condicions: Totes les escoles (tant les de Girona ciutat com la resta) han de fer la preinscripció directament a través de la web d'Auditori Obert , paral·lelament les escoles de Girona ciutat hauran d'omplir Sol·licitud per tal de gaudir de l'ajut.

Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Auditori de Girona. Passeig de la Devesa, 35 - 17001 Girona. Com arribar-hi: L11

Preu: 7 €/alumne. 5,5 €/alumne per educació secundària obligatòria d'aquells centres de la ciutat que ho sol·licitin. Aquest ajut només es pot rebre per una audició/alumne.

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Alerta cal fer també preinscripció al web de l'auditori, tal com s'indica a l'apartat Condicions

Més informació: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona amb el suport de Black Musi Festival i Brodas Bros. Col·labora Ajuntament de Girona.