Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

L'esport i els seus valors

Referència134 (codi 931)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Esports
  • Educació per la salut

Un/a esportista d’una entitat/club de la ciutat acompanyat per un tècnic/a, parlaran sobre els valors que s’aprenen amb l’esport i la seva importància en la vida quotidiana. L'esportista aconsegueix captar l'atenció de l'alumnat i els hi explica el seu dia a dia, hàbits alimentaris, com ha arribat a on està, quantes hores dorm, la companyonia dins d'un mateix equip, etc. Per a la realització d'aquesta activitat es disposa d’una presentació en PowerPoint.

Amb aquesta activitat es volen transmetre els valors que l'esport ensenya i parlar amb l'alumnat la importància que tenen tots ells en el nostre dia a dia.

Objectius

  • Treballar els valors que l'esport ensenya i parlar amb l'alumnat de la importància que tenen tots ells en el nostre dia a dia.

A qui s'adreça: 6è d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: 2n trimestre de curs. De dilluns a divendres: horari lectiu

Durada aproximada: 50 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de 10 grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: A l'aula

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Servei Municipal d'Esports. Tel. 972 226 136. www.girona.cat/esports

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Esports