Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

Les plantes silvestres urbanes

Referència109 (codi 1574)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Educació ambiental

Sortida guiada per un educador, a zones de la ciutat prèviament acordades on hi hagi la presència d'herbes d'interès per a la identificació de plantes silvestres urbanes. En l'activitat s'anotarà en guix a la mateixa vorera el seu nom popular i científic si cal, es fotografiarà per fer un herbari virtual (segons l'edat) i es faran itineraris marcats per tal de fer visibles les plantes silvestres urbanes.

Per a la realització de l'activitat es disposa de material didàctic.

Amb aquesta activitat es treballa la biodiversitat i la renaturalització de la ciutat.

Objectius

  • Prendre consciència de la importància de totes les plantes en el seu paper fonamental per a la diversitat biològica en les ciutats, el control de plagues i l'equilibri ecològic.

A qui s'adreça: Cicle superior d'educació primària i Educació Secundària Obligatòria dels centres de la ciutat de Girona

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: Fora de l'aula

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. També, si no s'ha superat el nombre de grups, es podrà fer inscripció durant el curs, amb 10 dies d'antelació, al telèfon 972 221 866 o a caseta@ajgirona.cat

Més informació: caseta@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Medi Ambient