Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

Reciclem(nos)

Referència169 (codi 1637)
Nivell
  • Professorat
Temàtica
  • Arts plàstiques
  • Educació per la igualtat de gènere
  • Educació per la salut

TALLER ADREÇAT A PROFESSORAT I EDUCADORES I EDUCADORS
 Aquest taller té com a objectiu oferir eines artístiques a persones de l'àmbit educatiu i del lleure, per tal de treballar temàtiques de gènere i sexualitats amb el jovent, des d'una mirada feminista interseccional que ofereixi un aprenentatge significatiu. S'utilitzarà com a punt de partida el projecte Espais púb(l)ics per després cocrear dinàmiques artístiques de manera conjunta, que puguin implementar-se després amb les persones adolescents.

Amb aquesta activitat es vol treballar qüestions de gènere i sexualitats des d'una mirada feminista interseccional. La creativitat i eines artístiques perquè el professorat les pugui implementar a l'aula per tractar aquestes temàtiques i el foment del debat i la cocreació. 

Objectius

  • Presentació del projecte Espais Púb(l)ics així com del fanzine que se’n deriva. Aquesta introducció serveix com a punt de partida per conversar entorn les qüestions de gènere i la sexoafectivitat.
  • Generar dinàmiques creatives per tal de poder detectar quines són les inquietuds del professorat.
  • Posar en comú les necessitats i trobar possibles vies d'acció i reflexió a través de l’art del collage, l’autoedició o les arts d'acció.

A qui s'adreça: Professorat. Taller per desenvolupar amb adults en contacte amb el món educatiu (professorat, monitores de lleure, socioanimació, etc.)

Calendari: Durant tot l'any

Durada aproximada: 4 hores

Nombre d'alumnes per grup:Grup/classe

Lloc: A l'aula o espai diàfan

Preu: 380 € dues educadores - 200 € una educadora

Inscripcions: Cal inscripció prèvia amb un mes d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat a hola@lanoiadelmonyo.com

Més informació: www.lanoiadelmonyo.com

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: La noia del monyo. Col·labora Ajuntament de Girona