Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

Servei d'Assessorament Didàctic del Museu d'Història dels Jueus

Referència86 (codi 1039)
Nivell
  • Professorat
Temàtica
  • Coneixement de la ciutat
  • Història i art

Formació individualitzada del professorat de primària i secundària dels centres educatius de Catalunya, per tal de donar eines i recursos al personal docent que prepara una visita lliure al Museu d'Història dels Jueus. Sessions d’assessorament sota demanda, realitzades per especialistes del Museu d’Història dels Jueus amb el suport de l’Institut d'Estudis Nahmànides. Per l'activitat es disposa d'un dossier per al professorat i audiovisuals del museu.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de tolerància envers la diversitat cultural, respecte al patrimoni cultural i històric i interès per la història de Girona.

Objectius

  • Donar al professorat els coneixements fonamentals per guiar el propi grup/classe en una futura visita didàctica lliure al Museu d'Història dels Jueus.
  • Afavorir la selecció d'aquells recursos museogràfics que s'escaiguin millor als objectius pedagògics del personal docent i/o l'equip educatiu del centre.
  • Explicar l'ús combinat de fonts documentals i arqueològiques, que ha permès reconstruir la vida jueva a la Girona Medieval.
  • Afavorir la planificació d'activitats complementàries a l'aula per tal de reforçar la sortida del grup/classe al call.

A qui s'adreça: Professorat

Calendari: Durant l'any, de dilluns a dissabte (excepte els dissabtes de juliol i agost) i de 10 h a 14 h.

Durada aproximada: 3 hores

Nombre d'alumnes per grup: Màxim 4 persones per sessió

Lloc: Museu Història dels Jueus. C. Força, 8 17004 Girona. Com arribar-hi: L1, L2, L5, L6, L7 i L11

Preu: Gratuït

Inscripcions: Cal inscriure's enviant un correu electrònic amb un mínim de 15 dies d'antelació a reserves.callgirona@ajgirona.cat . Tel. 972 216 761

Més informació: Patronat del Call de Girona. Museu d'Història dels Jueus. Carrer de la Força, 8 - 17004 Girona. Telèfon: 972 216761 - Fax: 972 214618 - callgirona@ajgirona.cat - Patronat Call de Girona - Facebook: callgirona

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Patronat Call de Girona. Museu d'Història dels Jueus