Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

Escacs al Centre Cívic Santa Eugènia!

Referència16 (codi 1086)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Coneixement de la ciutat
  • Esports
  • Civisme i participació

Visita al Centre Cívic Santa Eugènia i coneixement general dels espais i activitats que s’hi realitzen, amb especial èmfasi en els aspectes relacionals i de promoció personal. Descoberta de les dinàmiques de programació (cursos i tallers) a través de l’activitat que duen a terme les associacions al centre. En aquesta ocasió ho farem a través del Club d’Escacs Sta. Eugènia. Aquesta entitat fa vint-i-tres anys que treballant al territori! Aprendrem nocions generals sobre aquest esport, així com, a organitzar un campionat d’escacs. A través d’aquesta activitat descobrirem els valors que proporciona la pràctica d’aquest noble esport. L’activitat es realitza amb educadors de suport i té com a material didàctic el llibret amb la programació de Cursos i Tallers 2020-2021, tríptic Club Escacs Santa Eugènia.

Objectius

  • Saber què es fa als centres cívics per a la contribució de la promoció personal, de col·lectius, i per la cohesió social mitjançant la cultura, la participació i les relacions socials.
  • Entendre el teixit associatiu com a motor dinamitzador de les relacions i de transformació als barris.
  • Apropar els nens al món dels escacs i als seus valors.
  • Fer-nos una idea de l’activitat que realitza diàriament el Club d’escacs, així com, de l’activitat concreta de l’organització d’un campionat.

A qui s'adreça: Cicle superior d'educació primària dels centres de Girona

Calendari: Durant el curs escolar, els dimarts matí d'11 a 12h (hi ha un marge de mobilitat d'una mitja hora)

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds. Es prioritzen els centres del barri de Santa Eugènia i de Can Gibert del Pla. Activitat només adreçada als centres educatius de la ciutat de Girona

Lloc: Centre Cívic Santa Eugènia. Carrer Santa Eugènia, 146 Com arribar-hi: L3

Preu: 15 €/grup (gratuït pels centres educatius de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla)

Inscripcions: Cal trucar al Centre Cívic Sta. Eugènia per reservar dia i hora, amb un mínim de 15 dies d’antelació sobre la data prevista per a la realització de l’activitat. Tel. 972 245 111

Més informació: Centre Cívic Santa Eugènia. Tel. 972 245 111. ccsantaeugenia@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Centre Cívic Santa Eugènia i Club d'escacs Santa Eugènia