Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

32a Mostra de cinema d'animació

Referència121 (codi 591)
Nivell
  • Infantil (primer cicle)
  • Infantil (segon cicle)
  • Primària (cicle inicial)
Temàtica
  • Cinema
  • Civisme i participació
  • Innovació i creativitat

Sessions matinals de Cinema per a descobrir i compartir l’ambient col·lectiu d’aquest espectacle audiovisual amb unes programacions que no es troben en els circuits comercials i que permeten enriquir l’imaginari infantil i que conviden al diàleg. Descobrirem l’animació gràcies a un recull de curtmetratges de diferents països fets amb diverses tècniques, que emocionaran i divertiran els menuts i menudes de l’escola. Per a la realització d'aquesta activitat es disposa d'un dossier i fitxes de treball.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de convivència, observació i anar al cinema.

Objectius

  • Descobrir i compartir l'ambient col·lectiu que suposa l'espectacle del cinema.
  • Ensenyar a veure cinema des de l'escola.
  • Oferir unes pel·lícules que per la seva qualitat enriqueixen l'imaginari infantil i convidin al diàleg.
  • Convertir l'experiència en un possible joc creatiu.

A qui s'adreça: 1r cicle d’educació infantil (dos anys), 2n cicle d'educació infantil (I3, I4 i I5) i cicle inicial d'educació primària

Calendari: Abril - maig

Durada aproximada: 1 hora 15 minuts

Nombres d'alumnes per grup: grup/classe, cada sessió pot acollir més d'un grup-classe

Condicions:El Museu del Cinema es reserva el dret de no realitzar la sessió si el nombre d'inscrits no supera el mínim previst. Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Les projeccions es fan al cinema Truffaut de Girona i puntualment, segons les necessitats del centre, als Cinemes OCINE Girona.

Preu: 4 € / alumne i sessió. 3 € / alumne i sessió per als alumnes dels centres educatius de la ciutat que ho sol·licitin.

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.

Més informació: Museu del Cinema-Fundació Tomàs Mallol. Tel. 972 412 777. educacio@museudelcinema.cat - www.museudelcinema.cat - www.museucinemaeducacio.wordpress.com

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Museu del Cinema-Fundació Tomàs Mallol amb la col·laboració de Cinètic i Ajuntament de Girona