Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

Taller de creativitat plàstica i ceràmica

Referència129 (codi 614)
Nivell
  • Primària (cicle inicial)
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Arts plàstiques

Taller on es treballarà la capacitat imaginativa i creativa com a eina de projecció d’idees de futur.

Al taller de ceràmica jugarem amb els cossos geomètrics per crear un projecte amb volum. I al taller d’expressió plàstica treballarem amb pintures i plantilles per dissenyar com ens agradaria que fos la nostra casa en el futur, introduint conceptes d’arquitectura sostenible, passiva i innovadora.

Amb aquesta activitat es vol que els nens i nenes entrin en contacte amb la seva capacitat imaginativa i experimentin per tal d’adquirir eines de representació plàstica tant en volum com en dues dimensions.

Objectius

  • Emprar diverses tècniques i recursos artístics per representar de forma creativa, la realitat, les idees, les emocions, els sentiments, les vivències, mostrant les adequades competències comunicatives i expressives.
  • Comprendre els conceptes artístics i visuals, així com les tècniques i els procediments que permeten la necessària competència comunicativa graficoplàstica suficient per comprendre i comunicar-se.
  • Expressar-se amb creativitat, mitjançant les eines del llenguatge plàstic, visual i audiovisual i fer servir de forma flexible altres recursos, tècniques i mitjans, provinents d'altres àmbits del coneixement.
  • Conèixer i utilitzar diversitat de tècniques i procediments artístics en les propostes i creacions personals i col·lectives.

A qui s'adreça: Centres educatius d'educació primària

Calendari: Durant el curs escolar, els dijous de 9 a 13 h.

Durada aproximada: 2 hores 30 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: Escola Municipal d'Art de Girona. Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11

Preu: 85 €/grup

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.Centres de fora de Girona contactar a EMA Tel. 972 223 305. www.girona.cat/ema

Més informació: Escola Municipal d'Art de Girona (Centre Cultural la Mercè. Pujada de la Mercè 12, 17004 Girona. Tel. 972 223 305 - www.girona.cat/ema

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Escola Municipal d'Art de Girona - Ajuntament de Girona