Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

Visites a serveis ciutadans: les biblioteques municipals de Girona

Referència9 (codi 478)
Nivell
  • Infantil (segon cicle)
  • Primària (cicle mitjà)
  • ESO (primer cicle)
Temàtica
  • Promoció de lectura i escriptura

I5. Es fa una visita guiada a la biblioteca, en la qual els infants descobreixen tota la màgia que els poden oferir els llibres, a través de les històries que ens expliquen i alhora mostrant-los la gran diversitat de formes, materials i mides dels llibres que poden trobar a la biblioteca.

 3r i 4t de primària. Es fa una visita a la biblioteca i a partir d’una dinàmica els i les alumnes fan de crítics literaris i valoren diferents àlbums il·lustrats.

1r i 2n d’ESO. Es fa una visita guiada a la biblioteca i s’aprèn a utilitzar el catàleg de la biblioteca a partir d’una dinàmica en què cal posar en pràctica les habilitats de cercar informació per resoldre un misteri.

Altres grups. Les visites pels grups que no siguin dels cursos indicats, i els centres educatius de fora de Girona, es concertaran directament amb la biblioteca.

En tots els casos l’alumnat s’enduu informació sobre la biblioteca.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de respecte i participació.

Objectius

  • Promoure el coneixement i l'ús de les biblioteques públiques de Girona i del seu fons.
  • Entendre que la biblioteca és un espai de formació i lleure.
  • Promoure l’hàbit lector.

A qui s'adreça: .- I5 d'educació infantil.- 3r i 4t d'educació primària.- 1r i 2n d'Educació Secundària Obligatòria.Per als grups no indicats, posar-se en contacte amb la biblioteca corresponent

Calendari: Durant el curs escolar, de dilluns a divendres de 9.30 h a 12.30 h (Biblioteca Ernest Lluch: Les visites d'infantil cada dia i les de primària només dimarts)

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: Biblioteca Antònia Adroher. Can Sunyer, 46. 17007 Girona (L5)

Biblioteca Ernest Lluch. Carrer Saragossa, 27. 17003 Girona (L1, L2 i L10)

Biblioteca Just M. Casero. Plaça de l’Om, 1. 17007 Girona (L6)

Biblioteca Salvador Allende. Carrer de baix, 2. 17006 Girona (L3 i L4)

Preu: Gratuït

Inscripcions: Cal trucar a la Caseta-Serveis Educatius Tel. 972 221 866, amb un mínim de 15 dies d’antelació sobre la data prevista per a la realització de l’activitat.

Més informació: La Caseta – Serveis Educatius Tel. 972 221 866. Biblioteques de Girona. Recursos Educatius Tel.. 972 232 715 - bibliotecaiescola@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Biblioteques de Girona