Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2023-2024

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 


Algunes activitats estan subvencionades per la Diputació de Girona, en el marc del Programa pedagògic INDIKA

Proxy Portlet

TOCA - TOCA Percussió Corporal a l’Aula

Referència287 (codi 1357)
Nivell
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Dansa
  • Música

Taller a l'aula realitzat per una música tallerista on es desenvolupen una sèrie d'exercicis de percussió corporal plantejats en clau de joc. En aquest escenari de tu a tu amb els alumnes, es té la música, el moviment, el joc, l'expressió corporal i la creativitat com a bases per un abordatge psicosocial d'un alt valor pedagògic.

TOCA-TOCA és un projecte de les Cases de la Música desenvolupat per Santi Serratosa adaptat per aquesta ocasió per a realitzar en una sola sessió a l’aula amb un treball previ a partir dels materials que es facilitaran al professorat: Partitures dels arranjaments de percussió corporal; vídeos tutorials de tots els patrons de les cançons a treballar. Opcionalment, es pot dur a terme el taller en més d'una sessió per tal de poder aprofundir en cada un dels aspectes treballats. Es disposa de dossier per dur a terme l'activitat.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de cohesió de grup i la creativitat i l’autoestima a través del desenvolupament intra-personal.

Objectius

  • Gaudir de la música i dels processos d’aprenentatge.
  • Desenvolupar la creativitat, expressió corporal i sentit estètic a partir de seqüències, coreografies i jocs musicals.
  • Treballar la capacitat de concentració i atenció mitjançant la percussió corporal.
  • Potenciar diferents formes d’aprenentatge.
  • Assolir l’autoestima mitjançant l’autorealització, la planificació d'objectius i la participació en projectes col·lectius.

A qui s'adreça: Cicles mitjà i superior d'educació primària

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: A l'aula

Preu: 70 €/grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mes d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat a: rec.educatiu@casadelamusica.cat

Més informació: Edu Bonet: 620 274 220

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Casa de la Música del Gironès. Col·labora Ajuntament de Girona