Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

Taller de creativitat plàstica i ceràmica

Referència153 (codi 614)
Nivell
  • Primària (cicle inicial)
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Arts plàstiques

El Taller de creativitat plàstica i ceràmica proposa per aquest any el tema "El món vegetal" Es treballarà el món vegetal a través dels cossos geomètrics component i descomponent la geometria tindrem una nova mirada del món de les plantes. El taller es desenvolupa simultàniament en dos espais de manera que la meitat del grup treballa en ceràmica i l'altre en plàstica. Després del descans els grups s'intercanvien per poder gaudir de les dues activitats que conformen la proposta. L'artista que entra en el taller experimenta i explora, alhora que potencia la imaginació mitjançant l'ús de tècniques originals i diverses. L'objectiu de l'activitat és el de complementar i enriquir les habilitats plàstiques que adquireixen a l'aula. (dibuixar, pintar i modelar) El taller es realitza en espais específics per a cada tècnica a desenvolupar, aportant la riquesa de possibilitats que comporten els procediments artístics específics de cada llenguatge plàstic, que en aquest cas seran la pintura i la ceràmica.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors d'imaginació i creativitat.

Objectius

  • Emprar diverses tècniques i recursos artístics per representar de forma creativa, la realitat, les idees, les emocions, els sentiments, les vivències, mostrant les adequades competències comunicatives i expressives.
  • Comprendre els conceptes artístics i visuals, així com les tècniques i els procediments que permeten la necessària competència comunicativa graficoplàstica suficient per comprendre i comunicar-se.
  • Expressar-se amb creativitat, mitjançant les eines del llenguatge plàstic, visual i audiovisual i emprar de forma flexible altres recursos, tècniques i mitjans, provinents d'altres àmbits del coneixement.
  • Conèixer i utilitzar diversitat de tècniques i procediments artístics en les propostes i cracions personals i col·lectives.

A qui s'adreça: Centres educatius d'educació primària

Calendari: Durant el curs escolar, els dijous de 9 a 13h.

Durada aproximada: 2 hores 30 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: Escola Municipal d'Art de Girona. Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11

Preu: 68 €/grup

Inscripcions: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 5 d'octubre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.Centres de fora de Girona contactar a EMA Tel. 972 223 305. www.girona.cat/ema

Més informació: Escola Municipal d'Art de Girona (Centre Cultural la Mercè. Pujada de la Mercè 12, 17004 Girona. Tel. 972 223 305 - www.girona.cat/ema

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Escola Municipal d'Art de Girona - Ajuntament de Girona