Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

Els viatges de la Cisa

Referència62 (codi 597)
Nivell
  • Primària (cicle inicial)
Temàtica
  • Arts plàstiques
  • Promoció de lectura i escriptura

Es tracta de treballar la lectura a partir d’una activitat que combina la narració oral, la il·lustració, la lectura lliure i la plàstica. Amb aquesta proposta volem donar a conèixer tant la feina de l’il·lustrador com de l’escriptor d’àlbums il·lustrats.

L’activitat es desenvolupa en dues sessions que es fan a l’aula i en la que es combina la narració oral i la il·lustració. S’expliquen tècniques d’il·lustració perquè els alumnes puguin crear els seus personatges a partir d’un lot de llibres que es deixa a l’aula.

 El recurs inclou material complementari: un lot de llibres que es reparteix a la primera sessió i un dossier amb algunes tècniques d’il·lustració.

En finalitzar el recurs s’entrega un diploma als infants amb l’empremta i la felicitació de la Cisa pel fet d’haver estat bons lectors i se’ls convidarà a continuar viatjant per l’apassionant món de la lectura.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de respecte creativitat i participació.

Objectius

  • Introduir els alumnes a la lectura d'una forma lúdica i engrescadora.
  • Treballar l'atenció, la il·lustració i la lectura de contes.
  • Conèixer i valorar el treball d'una persona dedicada a la creació de contes.

A qui s'adreça: 1r curs d'educació primària. Activitat adreçada a centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: De març a abril

Durada: 45 minuts per sessió (dues sessions per centre)

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds. Cal la participació activa del mestre responsable del grup/classe.

Lloc: Al propi centre escolar

Preu: 55 € per grup/classe. Aquesta quantitat s'haurà d'ingressar durant la realització de l'activitat de la forma que s'anunciarà oportunament

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 5 d'octubre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.

Més informació: Biblioteques de Girona. Recursos Educatius. Tel. 972 232 715 bibliotecaiescola@ajgirona.cat . La Caseta – Serveis Educatius Tel. 972 221 866

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Biblioteques de Girona