Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Proxy Portlet

MOT Escoles. Vine a conèixer un escriptor/a a la biblioteca.

Referència68 (codi 1423)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Promoció de lectura i escriptura

El Festival MOT i les biblioteques de Girona convidem les escoles de Girona a fer una trobada amb un escriptor/a de literatura infantil. Amb aquesta proposta volem donar valor a la literatura infantil i donar a conèixer l’ofici d’escriptor entre els infants. És una activitat per fomentar la lectura i promocionar la literatura infantil.

Primer es facilita un lot de llibres variats de l’escriptor/a perquè els infants puguin llegir-los abans de la trobada. Posteriorment, es fa la trobada amb l’escriptor/a, a la biblioteca pública perquè l’alumnat el pugui conèixer i pugui establir un diàleg al voltant dels seus llibres, del procés de creació i altres temes relacionats amb el fet literari.

La trobada amb l’escriptor/a es fa amb més d’un grup/classe perquè els infants puguin compartir les seves lectures amb infants d’altres grups o escoles.

L’activitat inclou el préstec d’un lot de llibres de títols variats de l’autor/a

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de la Creativitat, la responsabilitat i l'equitat

Objectius

  • Promoure la lectura i l’hàbit lector entre l’alumnat dels centres educatius de la ciutat.
  • Promoure la difusió del fons de les biblioteques públiques per tal d’estimular-ne l’ús.
  • Proporcionar a les escoles recursos i eines per donar suport als mestres en la tasca de foment de la lectura.

A qui s'adreça: Cicle superior d'educació primària dels centres de Girona

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: Biblioteca Antònia Adroher. Can Sunyer, 46. 17007 Girona (L5). Biblioteca Ernest Lluch. Carrer Saragossa, 27. 17003 Girona (L1, L2 i L10). Biblioteca Just M. Casero. Plaça de l’Om, 1. 17007 Girona (L6). Biblioteca Salvador Allende. Carrer de baix, 2. 17006 Girona (L3 i L4)

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 5 d'octubre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Biblioteques de Girona. Recursos Educatius Tel.. 972 232 715 bibliotecaiescola@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Biblioteques de Girona