Header: Girona emprèn

Girona emprèn

Ruta de navegació

Casos d'èxit, 10 anys | Girona Emprèn

Casos d'èxit

Experiències emprenedores d'èxit que han rebut el suport de Girona Emprèn.

Experiències emprenedores

Mònica Dauset - Muy Mucho

Botiga de parament de la llar i decoració
https://muymucho.es

La meva experiència emprenedora ha estat molt profitosa i positiva. Un consell? Sobretot ser molt positiu i responsable, cal ser una persona organitzada.

Girona Emprèn ha estat un gran suport i ajuda en moments d'incertesa. Emprendre té tant moments bons com durs, però sempre s'ha d'anar endavant.

Judith Colillas - Llum de Lluna

Artesania de cosmètica biodinàmica i tallers d’autogestió de la salut i de la ciclicitat femenina
http://llumdelluna.com

La meva experiència emprenedora ha estat una maduració a nivell personal i un pas endavant com a professional. Ser emprenedor t’obre a treballar diferents facetes personals. Cal tenir objectius clars, a curt i llarg termini, una bona planificació i ser constant i creure en el que fas. És important tenir perseverança.

Girona Emprèn ha significat un suport a molts nivells. Mai ens considerem preparats del tot per fer aquest pas. Però si sents que estàs alienat amb la teva idea i el que fas aporta al món quelcom per fer-lo millor, res pot sortir malament!

Sergi Fernández - GirTic

Reparació i venda d’ordinadors
http://girtic.com

A les persones que volen emprenedores els diria que prenguin decisions ràpides, però meditades, que treballin amb optimisme cada dia, amb disposició per treballar moltes hores, però sense oblidar la família ni fer esport, que gaudeixin de debò de la seva feina i que es deixin assessorar per Girona Emprèn i altres professionals.

Després de vuit anys, encara us he d’estar molt agraït per l’assessorament gratuït, que em va ajudar focalitzar els objectius inicials de l’obertura de l’activitat i em va aclarir molts dubtes. Moltíssimes gràcies, Girona Emprèn!

Íngrid Rahola i Glòria Salomó - Llagurt

Iogurteria
www.llagurt.com

Un bon consell és que quan s’engega un projecte és un moment únics a la vida laboral de tota persona, per tant, que es gaudeixi al màxim.

Arturo Franco Martínez - Maguey

Restaurant de cuina mexicana al Barri Vell de Girona
www.maguey.es

L’emprenedoria és un esport d’alt risc, s’ha de tenir moltíssima resistència i una il·lusió enorme; tothom et dirà que el teu projecte no és vàlid o que és massa arriscat. Has de creure molt en tu mateix, en el projecte, pensar-t’ho bé, i saber que treballaràs més que mai en tota la teva vida.

Gràcies a l’assessorament i formació de Girona Emprèn el projecte es va anar perfilant de forma més adient i fàcil desenvolupament a partir de zero. No n’hi ha prou amb la il·lusió, has de conèixer la normativa i saber actuar correctament. 

Marta Casals i Xavi Urpí - Ganesha Travel

Agència de viatges d’aventura i turisme actiu
www.ganesha.cat

Una qualitat que hauria de tenir una persona que vol emprendre és la positivitat. A vegades també la gent del teu entorn et fa dubtar. Res, positivitat sempre, molta calma, hores, hores i hores d’esforç, això sí, però valen la pena cadascun dels minuts invertits. I un bon dia veus que estàs fent el que vols! Òbviament d’errors en cometrem, però dels errors se n’aprèn moltíssim, no es tracta de no fallar, sinó que s’ha de plantejar què n’aprenc, d’aquest error.

Rafael Yter - Yter

Diseny, enginyeria i desenvolupament de nous productes d’il·luminació i mobiliari urbà
www.yter.es

L’experiència emprenedora ha estat un conjunt d’il·lusions i satisfaccions. Un consell? Que s’ho pensi bé. Has d’estar molt convençut i, si és el ca, endavant amb totes les forces. La principal qualitat necessària és el control. No perdre el focus i prescindir de tot allò que no genera negoci.

Girona Emprèn suposa una plataforma indispensable per al suport dels nous emprenedors. 

Mireia Vilà - Sakatia Fauna

Establiment de distribució tant de productes com de serveis per a les famílies que tenen animals i se’ls estimen
www.sakatia.cat

La meva experiència emprenedora ha estat gratificant a nivell professional i personal. M’ha ajudat a créixer! A una persona que vol emprendre li diria: “Sigues perseverant, positiu i envolta’t de gent que t’aporti ajudat i positivitat! No t’envoltis de gent que et digui que no ho faràs bé i que no t’ajudi a corregir els teus errors. Busca gent que et doni suport i t’aporti positivitat. Sigues persistent”. 

Girona Emprèn ha estat un gran company de viatge que m’ha guiat quan m’he sentit perduda.

Juan Manuel Cortés - JMC Màquines de cosir

Taller de reparació de màquines de cosir i venda de màquines Brother, amb servei de brodat, personalització de roba i costura creativa en reciclatge i reutilització
www.jmcmaquinescosir.com

L’experiència emprenedora l’he viscuda amb una barreja de sentiments i sensacions: por, il·lusió, incertesa, esforç. Si hagués de donar un consell diria que no t’has de permetre entrar en el derrotisme, quan fas la feina ben feta tard o d’hora arriba la recompensa. Una qualitat necessària? Esforç. Si tens un projecte, un somni, una il·lusió i uns mínims per a poder realitzar-los, no ho dubtis, intenta-ho!

Girona Emprèn ha significat orientació i ajuda, sobretot quan no tens ni idea de com começar, i un tracte excel·lent de tot l’equip, que, a més d’assessorar-te, també t’escolten i t’ajuden amb els teus dubtes i les teves pors. 

Celesta Senés - CoEspai

Espai de coworking a Girona
www.coespai.com

Ànims i endavant amb el projecte! Viureu moments d’alegria, nervis,... Demaneu ajuda si la necessiteu: “Si vols anar ràpid, ves sol; si vols arribar lluny, ves acompanyat”.

Jordi Bahí i Jordi Güell - Bahí&Güell

Estudi de disseny de producte per a la casa i la taula. Creadors de la barbacoa Caliu
www.bahiguell.com

Un consell, per a nosaltres és la perseverança, focalitzar-se en els objectius i que t’encanti el teu projecte és part de la nostra història!

Anna Mitjà Comas - Presenta

Presentació d’històries familiars, professionals i patrimonials amb les imatges en vídeo guardades, arxivades i l’ús de noves
www.presenta.cat

No és fàcil recollir fruits ràpidament. Si tu hi creus i ho saps transmetre a la resta, existirà. Una qualitat necessària? Paciència!

El servei Girona Emprèn ha estat molt enriquidors quant als cursos oferts.

Valentina Planas- La Incorrecta

Un projecte en català, d’assessorament lingüístic, amb humor i marxandatge propi
www.laincorrecta.cat

La meva experiència emprenedora ha esta un descobriment de nous mons. En tots els sentits. Emprendre és molt difícil, però molt gratificant. Calen ganes, il·lusió i empenta. 
Girona Emprèn ha significat un punt de partida.

Òria Vertedor - Òria

Cosmètica natural, artesanal i respectuosa, tenint com a principis les propietats i beneficis de l’aromateràpia i la fitoteràpia
www.oriacosmetica.com

Ser emprenedora és una experiència de superació personal, de constància, d’amor, paciència i entrega. Confia en tu matix@ i tingues constància. 
Girona Emprèn és un ampli ventall d’activitats i bons professionals atents a les necessitats dels emprenedors.

Pablo García Manitz - Bewolfish

Servei per ajudar esportistes professionals a treure el màxim de la seva carrera esportiva
https://bewolfish.com 

La meva experiència emprenedora ha estat la possibilitat de convertir un somni en una feina a la qual dedico el meu dia a dia. Un consell: analitza tot el que puguis, elabora un bon projecte i guia’t pel teu instint. I sobretot, tingues persistència!

Girona Emprèn ha esta un ajut per a aquelles gestions que desconeixes i que, a més, no són tan importants per a tu com el teu projecte, però que són imprescindibles.

Laura i Àngels Bagué - Ohana

Centre de salut integrativa
https://ohanasalut.com  

Creat la pròpia empresa ens ha permès exercir la nostra professió des de la perspectiva en la qual creiem, des d’un nou model. El repte que tenim ara és explicar-nos i estabilitzar-nos. El consell que donaria és que cal tenir la idea molt clara i que cal sortir a validar-la, perquè pots pensar que tens la millor idea del món, però fins que no surts i preguntes no saps si és el que la gent busca o necessita.

Girona Emprèn va representar el naixement del projecte, l’acompanyament durant els primers passos i durant tot el procés, i avui encara els tenim en compte, sempre ens responen molt ràpid; sort que els vàrem trobar.

Jordi Sánchez - Lupulina

Producció i comercialització de llúpol ecològic per a l’elaboració de cervesa artesana
www.lupulina.com

La meva experiència emprenedora ha estat emocionant, plena de reptes..., tot una muntanya russa. Per emprendre cal que tinguis els sentits ben oberts i estiguis preparat per reinventar-te contínuament. Una qualitat? Perseverança.

Girona Emprèn ha estat una font d’aprenentatge i un suport molt important, sobretot en les primeres etapes.

Laia Borràs- Reivet

Rehabilitació i acupuntura veterinària
www.reivet.com

De petits ens han ensenyat com ser de grans, com estudiar, com treballar, com viure i sobreviure, però no ens ensenyen com tenir idees, com millorar els nostres talents o simplement com descobrir-nos. Buscar i/o crear una necessitat en un món de mancances i donar la solució, per mi, això és emprendre.

Sara Borrell - El corrector

Serveis lingüístics. Correcció de textos orals i escrits
www.elcorrector.es

No n’hi ha prou amb fer negoci, perquè funcioni és fonamental gaudir del que fas. Una qualitat? Perseverança. Fer una estimació del temps inicial que necessitaràs...i multiplica’l per dos!
Els primers passos han estat molt senzills gràcies a Girona Emprèn, m’han ajudat moltíssim en totes les fases: en l’assessorament inicial, per resoldre dubtes; en l’alta d’autònoms, i també en la formació contínua.

Judit Ezquioga - Bye Bye Blat

Fleca degustació especialitzada en menjar sense gluten i sens al·lèrgens apte per a tothom
https://byebyeblat.com

A la persona que vulgui engegar un projecte d’emprenedoria li recomanaria molta energia, que es posi al cap que hipoteca la seva vida durant un cert temps del projecte, que hi cregui més que en altra cosa en el món i que el tiri endavant amb moltíssima il·lusió. 

 Girona Emprèn va ser clau. Venia del món assalariat i no tenia ni idea de què era muntar una empresa.

Víctor Domínguez F. - De Pis en Pis

Plataforma en línia que posa en contacte persones que busquen i ofereixen allotjament en pisos compartits per a mitjana o llarga estada
https://depisoenpiso.com

El procés d’emprendre és un aventura amb un final incert, però enriquidor. El meu consell? Qui vulgui emprendre que comenci ja, que no s’ho pensi més i que no fiqui més excuses (temps, diners...). Una qualitat? Perseverança. 

Durant tot el trajecte, hem tingut diversos agents que ens han ajudat. Girona Emprèn va ser el primer. Per tant, podem dir que Girona Emprèn és la nostra mare empresarial, qui ens va parir!

Maria Fernanda Galara - Peeperina

Botiga taller per a la creació i personalització tèxtil
www.pepeerina.com

Para mi emprender fue una elección y una oportunidad que me debía a mi misma, más allá del resultado. Sentía que era el momento, que yo podía. Hay que tener fe en una mismo. ¿Un consejo? Si realmente quieres emprender, los medios se pueden gestionar, asesórense, no descarten ideas de negocio, busquen la diferencia para brindar valor añadido a los Servicios o productos que desarrollen.

Girona Emprèn es la primera vez que he sentido a una institución como humana e ilusionada con los proyectos de los demás, ansiosos por asesorar y ahorrar tiempo a los emprendedores para que podamos dar el primer paso en firme con el mayor conocimiento posible. 

Vilma Masdevall i Ramon Moragrega - Estudi Kalimba

Experiències educatives digitals
www.kalimba.cat

Per emprendre calen bones dosis de tenacitat, constància i exigència, un punt de bogeria i quantitats enormes d’il·lusió.

Guillem Fàbrega i Aleix Gorgorió - Rem Studio

Realització empresarial multimèdia i lighthinkg lab, arquitectura lumínica i mapping multiplataforma
www.remstudio.cat

Un gran repte que segueix exigint esforç, constància, capacitat de superació i passió per superar milers d’adversitats i convertir-les en el nostre somni. Pensa, repensa, torna a pensar i llavors llança’t! Una qualitat? Passió!

Per a nosaltes Girona Emprèn ha estat una ajuda i un guiatge en el camí.