Header: Girona emprèn

Girona emprèn

Laboratori Social d’Innovació | Girona Emprèn

El Laboratori Social d’Innovació s’impulsa des del Girona Emprèn com un projecte per millorar la cohesió social i econòmica de la ciutat afavorint la innovació, fomentant l’aprenentatge i la creació col·laborativa. 

El propi nom recull les seves funcions: Laboratori per fer i aprendre; Social, de les persones i perquè es treballa de forma col·laborativa i Innovació, per buscar solucions i idees que aporten valor i resultats diferents a resulta de la seva cocreació. 

El laboratori es construeix en base a tres espais que són:

 • Espai coneixement. Es programen activitats tant formatives (càpsules/cursos) com divulgatives (jornades/conferències), d’altres més reflexives (debats/tertúlies) per compartir i generar nou coneixement en col·laboració amb la ciutadania, agents i entitats. Podeu trobar més informació a l’agenda i podeu suggerir temàtiques i activitats enviant un missatge a la bústia labgi@ajgirona.cat
 • Espai fabricació. El “Taller del Laboratori” concebut com un espai obert maker per a la creació col·laborativa amb tecnologia digital situat a l’edifici Girona Emprèn al barri de Sant Narcís.
  • Horari d’accés: Dimarts de 9 a 14 h.
  • Requisits d’accés i normativa 
 • Espai cocreació. Impulsant i/o donant suport a iniciatives/reptes de la comunitat, de les empreses i/o de l’administració per aconseguir solucions més innovadores, disruptives i/o de major valor afegit amb tècniques i metodologies d’innovació oberta i cocreació. 

  L’embrió del Laboratori Social d’Innovació i la primera iniciativa de cocreació col·laborativa ha estat l’ExperienciaLabGi. Experiència LabGi! és un projecte impulsat per Girona Emprèn per avaluar l’impacte de les tècniques i metodologies de la innovació oberta i cocreació en la competitivitat i consolidació de les empreses.

El Laboratori Social d’Innovació no té sentit ni raó de ser si no hi ha una ComunitatCo. Una comunitat de persones actives, participatives, col·laboratives. Persones amb inquietuds, amb ganes de treballar en equip, de crear, de participar, d’innovar, d’aportar valor a diferents iniciatives i projectes.

Una comunitat a la que s’adreça el Laboratori Social d’Innovació per desenvolupar noves maneres de col·laborar entre persones i organitzacions per construir intel·ligència col·lectiva que pugui donar respostes eficaces als problemes complexos de la nostra societat, ciutat o territori. 

Inscriviu-vos a la Comunitat CO i rebreu informació sobre recursos, iniciatives, projectes i crides per a participar en activitats relacionades amb el CO.

Publicador de continguts

Agenda Tota | LabGI | Girona emprèn (Laboratori Social d’Innovació)

Agenda

 

Logos SOC + Generalitat + SEPE + UE Fons social FSE

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE
 • Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)
 • Generalitat de Catalunya
 • Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social - Servicio Público de Empleo Estatal
 • Fons Social Europeu (FSE)