Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Experiència LabGi | Girona Emprèn

Experiència LabGi!

Experiència LabGi! és un projecte impulsat per Girona Emprèn per avaluar l’impacte de les tècniques i metodologies de la innovació oberta i cocreació en la competitivitat i consolidació de les empreses.

En col·laboració amb l’Associació d’Empreses Tecnològiques de Girona (AENTEG), s'ha fet una crida a empreses del sector tecnològic per tal que proposin un repte o problemàtica d’algun producte/servei propi, o que estiguin desenvolupant per a tercers al qual vulguin incorporar valor o accelerar gràcies a aquestes metodologies. Un cop focalitzat el repte, se cerquen persones CO que vulguin participar en el procés de cocreació i aportar les seves idees i coneixements en un procés basat a fomentar la creativitat i la col·laboració entre les persones per generar solucions disruptives davant de problemàtiques complexes.

Edició 2019

En aquesta nova edició de l’Experiència LabGi! es treballarà el repte que ha aportat l’empresa Eventis. La seva plataforma de promoció cultural vol fer un salt al món del turisme.

A l’entorn d’aquest nou repte, es proposen jornades inspiradores, un curs i un taller que es duran a terme entre els mesos de juliol i octubre. Podeu donar-vos d’alta al formulari d’inscripció de la “Comunitat CO”  i estar informats de totes les activitats al voltant de la innovació oberta i la cocrecació.

Imatge il·lustrativa

Notícies Experiència LabGi! 2019:

L’Experiència LabGi és un projecte impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració d’AENTEG i es finança amb fons propis de l’Ajuntament de Girona i una subvenció de la Diputació de Girona en el marc d’ajuts a projectes singulars de desenvolupament econòmic corresponent a l’any 2019.

Edició 2018

En la primera edició, celebrada l’any 2018, el repte escollit va ser el que va proposar l’empresa Codi Tramuntana, dedicada a la programació web i d’aplicacions. L’empresa ha desenvolupat una aplicació, Suitevent, destinada a oferir als organitzadors de congressos, fires i festivals, una plataforma perquè els assistents a l’esdeveniment en puguin conèixer tota l’actualitat.

El repte que varen plantejar a l’Experiència LabGi! va ser poder crear una nova funcionalitat que permetés als participants de l’esdeveniment fer networking dins aquesta aplicació.

Notícies Experiència LabGi! 2018:
Logos Ajuntament + Girona Emprèn + AENTEG + Diputació

  • Ajuntament de Girona
  • Girona Emprèn
  • AENTEG. Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona
  • Diputació de Girona