Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Aula virtual | Girona Emprèn

Aula virtual

Recursos en vídeo realitzats pel servei Girona Emprèn sobre els principals errors a l’hora d’emprendre i les ponències realitzades en el marc dels projectes d’emprenedoria

Principals errors a l'hora d'emprendre (vídeos i títol) | Girona Emprèn

Principals errors a l'hora d'emprendre

Sèrie d’onze vídeos sobre els principals errors a l’hora d’emprendre i aspectes que s’han de tenir en compte en el moment d’engegar un negoci: la idea, el pla d’empesa, les emocions, la forma jurídica, l’organització de l’empresa, el local, l’estudi de mercat, etc. 

 • Forma jurídica, la seva elecció
  En aquest vídeo s’expliquen les fórmules jurídiques que pot adoptar una empresa, i quines característiques té cadascuna per tal de no sobredimensionar una empresa i posar en perill la seva viabilitat. És important també no precipitar-se en les altes d’activitat.  

Ponències a Girona Emprèn (vídeos i títol) | Girona Emprèn Duplica 1

Ponències a Girona Emprèn

Recull de ponències sobre casos d’èxit, màrqueting digital, entre d’altres. 

 • Forma’t en bases per emprendre en línia amb èxit
  L’entorn digital permet el sorgiment de noves idees de negoci o de negocis tradicionals basats en la venda en línia de productes i serveis. Si heu decidit emprendre un negoci en línia i no sabeu per on començar a generar les primeres vendes, aquest curs us ajudarà a crear un pla per començar a vendre online. 
 • Casos i experiències d’emprenedoria amb Íngrid Rahola – Llagurt
  Llagurt ha fet 10 anys, i volem conèixer de la mà d’una de les fundadores, l’Ingrid Rahola, les claus de l’èxit d’un model de negoci nascut a Girona i ara present arreu del territori català en format de botigues pròpies i franquícies.
 • Fes créixer el teu compte d’Instagram per vendre més
  L’objectiu del curs és entendre l’algoritme d’Instagram, tenir ben definit el client ideal i tenir una bona estratègia de publicacions i contingut per garantir l’èxit en aquesta xarxa que ha esdevingut en els darrers temps la principal plataforma social per a arribar al nostre públic potencial i donar a conèixer, d’una forma totalment visual, els nostres productes i els valors de la nostra empresa.

Aspectes bàsics per la creació d’una empresa (només títol) | Girona Emprèn

Aspectes bàsics per la creació d’una empresa

Càpsules informatives sobre aspectes bàsics per la creació d’una empresa com pot ser la capitalització de l’atur, la quota d’autònoms, etc.

Agenda Tota | Girona emprèn

Cursos en línia