Header: Voluntariat

Voluntariat

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Visor: Voluntariat

Presentació | Voluntariat

Voluntariat

L’Ajuntament de Girona ha obert aquest nou espai al web municipal dirigit a promoure i vetllar per al desenvolupament de les accions de foment de voluntariat, de manera coordinada amb els agents socials.  

Aquesta pàgina vol donar resposta a necessitats socials estimulant la responsabilitat dels ciutadans i ciutadanes a través de les organitzacions sense ànim de lucre.

L’objectiu és facilitar informació a totes les persones interessades en el voluntariat (alhora que ajudar-les a fer que coneguin tots els llocs on poden fer de voluntaris/àries), ajudar a les entitats amb la gestió del voluntariat, i difondre el que fan i les campanyes de captació de persones voluntàries.

Aquesta pàgina es compon de quatre apartats diferenciats. El primer apartat està dirigit a la ciutadania que estigui pensant en fer voluntariat, a on trobarà informació sobre què significa ser voluntari/ària, com fer-se voluntari/ària, les diferents entitats de la ciutat que actualment realitzen activitats de voluntariat i enllaços de webs interessants.

El segon apartat està dirigit a les entitats que actualment ja realitzen activitats de voluntariat, o a les que ho volen fer en un futur. En aquest apartat podran trobar informació i recursos que els ajudin a integrar la figura del voluntariat als seus projectes, i a la gestió d’aquest voluntariat. 

El tercer apartat fa referència al voluntariat relacionat amb el COVID-19,  amb el propòsit d’atendre les persones més vulnerables amb motiu de la crisi de la COVID-19, sempre garantint la protecció de la salut i la seguretat jurídica de tothom. 

El quart apartat és sobre la formació que és molt important per al correcte desenvolupament de l’acció voluntària, per aquest motiu us facilitem la informació de diferents centres on trobareu una àmplia oferta formativa.

Inici bàners destacats | Voluntariat