Header: Voluntariat

Voluntariat

Ruta de navegació

Feu-vos voluntaris | Voluntariat

Feu-vos voluntaris/àries

Per poder formar part de la borsa de voluntariat, només heu de ser major de 18 anys, i tenir moltes ganes de compartir el vostre temps. 

Omplint aquest formulari doneu el vostre consentiment perquè l’Ajuntament de Girona faciliti les vostres dades personals a les persones o entitats responsables de les crides de voluntariat que poden encaixar amb el vostre perfil i que puguin contactar amb vosaltres.

Proxy Portlet

Formulari d'alta com a persona voluntària

Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

Gènere

Barri de residència

Quin tipus de voluntariat et desperta més interès?

Seleccionar una o més opcions. També ens podeu afegir comentaris.

Quina disponibilitat tens?

Avís legal

La consulta realitzada a través d'aquest formulari suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la seva resolució. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa. Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu participacio@ajgirona.cat
Més informació a www.girona.cat/dadespersonals