Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Bàner: Borsa de treball SMO

Bàner: Inscripcions SMO

Bàner: e-Butlletí SMO

Presentació | Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Servei Municipal d'Ocupació

Adreça:
C. Narcís Xifra i Masmitjà, 43
17005 - GIRONA

Telèfon:
972 249 360

A/e:
smo@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Només per proves ACTIC: dimarts i dimecres, de 15.30 a 18 h

Xarxes: SMO

Ruta de navegació

Visor: SMO

Publicador de continguts

Notícies

L’Ajuntament de Girona ha acompanyat 1.077 persones a trobar feina i ha connectat 874 joves al mercat laboral durant el 2022

Des del Servei Municipal d’Ocupació s’han realitzat 208 assessoraments a persones emprenedores que han permès crear 30 empreses. Un 85% de les persones que han obtingut un certificat de professionalitat ha trobat feina. El consistori ha format un total de 119 persones en l’àmbit digital.

Girona posa en valor el talent i les fites assolides per les dones en la ciència i la tecnologia

L’Ajuntament de Girona commemora un any més el Dia Internacional de la Nena i les Dona en la Ciència. La Setmana de la Dona i la Nena en la Ciència es farà del 6 a l’11 de febrer amb propostes de taules rodones, conferències o tallers.

L’Ajuntament de Girona programa 16 activitats gratuïtes per millorar l’ocupació laboral dins el programa SMObilitza’t

El període d’inscripcions ja està obert i es poden realitzar de manera telemàtica.

Durant l’any 2022, s’ha atès a un total de 633 persones en el marc de les diferents actuacions d’orientació laboral i acompanyament a la inserció del Servei Municipal d’Ocupació

Un total de 178 persones han aconseguit incorporar-se al mercat de treball o bé han millorat la seva situació laboral, de les quals el 58,43% són dones.

El passat mes de novembre es va donar inici a la nova edició del Projecte Treball als Barris

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona una subvenció per desenvolupar aquest projecte, en el marc de la convocatòria per a l’any 2022.

L’Ajuntament obre les inscripcions per a les propostes formatives encarades a l’obtenció de certificats de professionalitat

Els cursos de l’any 2023 corresponen als sectors dels serveis administratius, atenció sociosanitària, socorrisme, magatzem, i transport i distribució, i inclouen pràctiques professionals no laborals.

Agenda inici | Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Agenda

 

Carrusel bàners: SMO