Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Visor: SMO

Smobilitza't

Borsa de treball

Formació projecte Treball als Barris

Certificat de professionalitat projecte Treball als Barris

Setmana de la Dona i la Nena en la Ciència 2024

Ajuts 30 plus

Connecta't al mercat laboral

Punt TIC

Publicador de continguts

Notícies

L’Ajuntament de Girona obre un nou servei d’atenció i assessorament a empreses en matèria d’igualtat

El Servei Municipal d’Ocupació ofereix acompanyament i assessorament a les organitzacions de Girona sobre mesures, plans d’igualtat i protocols per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual, per raó de sexe i LGTBI-fòbia.

L’Ajuntament de Girona ofereix formació professionalitzadora en muntatge d’instal·lacions i activitats auxiliars de comerç

Els dos cursos van dirigits a persones en situació de desocupació residents a Santa Eugènia i Can Gibert del Pla i són gratuïts. L’objectiu és millorar les dades d’ocupació d’aquests dos barris de la ciutat

L’Ajuntament de Girona repara i repinta la caseta del rellotge de la Devesa

També s’han dut a terme tasques de manteniment del lavabo públic del carrer del Carme i en les pròximes setmanes es farà en els de la Rambla i la plaça de la Independència.

L’Ajuntament inicia les propostes formatives d’aquest any per a l’obtenció de certificats de professionalitat

Durant el 2024, el consistori impartirà dos cursos diferents, centrats en activitats administratives i en atenció sociosanitària i que inclouran practiques en empreses. La formació l’imparteix el Servei Municipal d’Ocupació i s’adreça prioritàriament a persones treballadores desocupades en el marc del programa FOAP2023 del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Girona posa en relleu el talent local de les dones en l’àmbit de la ciència i la tecnologia

L’Ajuntament de Girona reconeix un any més les carreres científiques i tecnològiques amb la celebració del Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència. La Setmana de la Dona i la Nena en la Ciència d’enguany tindrà lloc del 5 a l’11 de febrer amb propostes de taules rodones, tallers, xerrades i jornades de portes obertes.

S’obren les inscripcions dels cursos gratuïts per millorar l’ocupació laboral 

Del 16 de gener al 22 de març, s’han programat 20 càpsules formatives. Més de 600 persones van participar en els tallers i sessions organitzats al llarg del 2023.  

Agenda inici | Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Agenda

 

Carrusel bàners: SMO