Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Assessorament a les empreses per la igualtat | Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Assessorament per la igualtat

Us interessa rebre assessorament en matèria d’igualtat per a la vostra empresa?

Des de l’SMO impulsem un punt d’atenció i assessorament a les empreses en matèria d’igualtat, que té l’objectiu acompanyar i assessorar a les organitzacions del municipi en els dubtes relatius als plans i les mesures d’igualtat.

Independentment del nombre de persones treballadores en plantilla i de la fórmula jurídica de l’empresa, totes les organitzacions estan obligades a respectar la igualtat de tracte i d’oportunitats en l’àmbit laboral i adoptar mesures dirigides a evitar qualsevol tipus de discriminació laboral entre dones i homes, així com promoure condicions de treball que evitin l’assetjament. 

Serveis que oferim

  • Informació i assessorament a les empreses que vulguin fer un pla d’igualtat intern.
  • Recursos i eines vigents relacionades amb la implementació de la igualtat d’oportunitats a l’empresa.
  • Informació per a la prevenció i l’actuació en casos d’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual, expressió i/o identitat de gènere.

A qui es dirigeix

El punt d’atenció i assessorament s’ofereix a les empreses de Girona i la seva àrea urbana que estiguin interessades en la incorporació de millores en matèria d’igualtat a la seva organització. 

Contacteu amb nosaltres

Si teniu interès a rebre més informació sobre el punt d’atenció i assessorament a les empreses i entitats en matèria d’igualtat, feu clic al següent enllaç: