Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Ofertes de feina | Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ofertes de feina

Borsa de treball

El Servei Municipal d’Ocupació (SMO) gestiona ofertes de feina per empreses que ofereixen llocs de treball, que trobareu relacionades en aquest espai. A aquests efectes, cal que tingueu en compte el següent:

  • Únicament es valoraran les candidatures que arribin per aquest canal.
  • Si no heu trobat cap oferta de feina que encaixi amb el vostre perfil, podeu donar-vos d’alta a la borsa de treball, i us podrem informar de novetats que et puguin interessar.
  • Si sou empresa, publiqueu la vostra oferta de treball. Us podem oferir suport en la definició dels perfils laborals, el reclutament laboral i la preselecció de candidatures.
  • Si sou una empresa també podeu registrar-vos i iniciar sessió a l'aplicació de la borsa de treball per a fer un seguiment de les persones candidates de les ofertes de feina que heu publicat i consultar els seus currículums. En iniciar sessió també podeu donar d'alta ofertes de feina.
  • Les ofertes que es publiquen no són per treballar a l’Ajuntament de Girona. En cas que vulgueu participar en un procés d’oferta pública, heu de consultar-la a través del web de les ofertes públiques d'ocupació, presentar la sol·licitud al registre d'entrada de l'Ajuntament de Girona i seguir les indicacions de les bases de la convocatòria que us interessi i de les notificacions que es vagin publicant a l'e-tauler.