Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Logo EU Next Generation + Gobierno españa + Ministerio Industria y turismo + PRTR + NetxGeneration Catalunya + Generalitat

Finançat per:
  • EU Next Generation
  • Ministerio de Industria y Turismo
  • Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Gobierno de España PRTR
  • NextGenerationCatalunya
  • Generalitat de Catalunya
 

Text peu pàgina logos | Menja't Girona

Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Inici | Menja't Girona

Pla de sostenibilitat turística en destinació
Menja't Girona

Hortes de Santa Eugènia. Crèdit Ajuntament de Girona CRDI. Iconna

Antecedents de la subvenció NextGenerationEU

El Pla de recuperació per a Europa té per objectiu transformar els reptes derivats de la pandèmia en una oportunitat per impulsar la transició ecològica i la transformació digital. Amb aquesta finalitat, les institucions europees han creat l'instrument NextGenerationEU (NGEU), amb 750.000 milions d'euros, per finançar projectes transformadors.

El Pla Next Generation EU (NGEU) està format per dos instruments financers: el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) i el REACT-EU,  complementaris a la resta de recursos previstos en el pressupost de la UE.

Marc del projecte

El projecte es troba enmarcat en la convocatòria extraordinària del programa de Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions, finançada amb el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) del govern espanyol, a través de fons europeus NextGenerationEU. En concret, el programa representa la submesura 2 del component 14 Inversió 1 (C14.I1), Transformació del model turístic cap a la sostenibilitat, del Component núm. 14 del PRTR, Pla de modernització i competitivitat del sector turístic.

Dades del projecte

Import del projecte: L’import total del projecte és de: 4.205.262,50 € (Iva inclòs), dels quals 3.499.721,10 € són finançats pel Fons NextGenerationEU.

Període d’execució del projecte: Anualitats 2022, 2023, 2024 i 2025

Nom del projecte: Plans de sostenibilitat turística en destinació de l’Ajuntament de Girona “Menja’t Girona” - SED091/22/000001