Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Jornades formatives a les PIMEs turístiques: Agències de viatgess | Menja't Girona

Tallers formatius adaptats a les necessitats del sector turístic Gironí

Sector d'agències de viatges

Dimarts, dimecres i dijous 6, 7 i 8 de novembre, de 14 a 16 h.
Al Servei Municipal d'Ocupació (SMO). 

 

 

 


1a SESSIÓ

6 de novembre, de 14 a 16 h, “KIT per agències de viatges: ser visibles a Xarxes socials”
En aquest curs es treballaran les claus per tal que els professionals de les agències de viatges siguin visibles a les xarxes socials. Es facilitaran les eines i els consells per construir una comunitat virtual de clients. Es proporcionaran idees de continguts, recursos i s'explicarà la utilitat de les diferents funcionalitats. S'analitzaran els punts forts dels perfils amb més interacció (casos d'èxit reals) i com explotar al màxim el potencial de les xarxes socials i atraure a més clients i clients potencials. 

2a SESSIÓ

7 de novembre, de 14 a 16 h, “Amplia la teva presència en línia: eines de SEO per a agències de viatges”
En aquesta formació, es presentaran  les claus per millorar la presència en línia de les agències de viatge mitjançant l'ús d'eines de SEO local. S’explicarà com utilitzar estratègies de cerca local per atraure més clients a través de les cerques en línia. S’aprendrà sobre SEO local i la seva importància per i els fonaments de l'optimització de cerques locals, incloent la selecció de paraules clau rellevants, l'optimització de continguts i la millora del perfil en llistats de negocis locals.

3a SESSIÓ

8 de novembre, de 14 a 16 h “Ciberseguretat per agències de viatges”
Aquesta sessió guiarà a través dels fonaments de la ciberseguretat i com aplicar-los a les agències de viatge. S’exposaran les millors pràctiques i les estratègies clau per protegir les dades dels negocis i les de clients contra amenaces cibernètiques. La formació també ajudarà a identificar les vulnerabilitats del sistema, com prevenir atacs informàtics i com respondre a incidents de seguretat de manera eficaç. 

Proxy Portlet

Formulari no disponible temporalment. Perdoneu les molèsties.

Logo EU Next Generation + Gobierno españa + Ministerio Industria y turismo + PRTR + NetxGeneration Catalunya + Generalitat

Finançat per:
  • EU Next Generation
  • Ministerio de Industria y Turismo
  • Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Gobierno de España PRTR
  • NextGenerationCatalunya
  • Generalitat de Catalunya
 

Text peu pàgina logos | Menja't Girona

Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.