Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Assessorament PIMEs turístiques | Menja't Girona

Servei d'assessorament personalitzat

Per empreses i autònoms del sector turístic gironí

Acompanyament tècnic i acompanyament en la recerca de fons de finançament de solucions digitals (per exemple el Kit Digital o qualsevol altre anàleg), incloent-hi el suport per la sol·licitud de l’ajuda, si s’escau. Assessoraments especialitzats en elaboració del pla de digitalització, determinació de solucions a implementar a la PIME turística, acompanyament en la implementació, suport en sol·licituds de subvencions, etc.

Places limitades per ordre d’inscripció. 
Període d’assessorament: novembre 2023 – gener 2024

Proxy Portlet

Inscripcions al Servei d'assessorament personalitzat per a les PIMES del sector turístic gironí

Places limitades per ordre d'inscripció.
Hi ha 20 places disponibles.

Dades personals

On es desenvolupa l'activitat professional?

Subsector al que pertany

Dret d'imatge

L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de documentar gràficament tots els actes que organitza en l'exercici de les seves competències amb l'objectiu de promoure les polítiques públiques i la memòria institucional, amb el respecte que correspon a totes les persones que hi participin. Això inclou la presa de fotografies i vídeos així com el seu possible ús en qualsevol mitjà, incloses les xarxes socials, amb el compromís d'evitar sempre els primers plans de les persones, per als quals caldrà la seva autorització expressa. L'Ajuntament de Girona no es fa responsable de les imatges obtingudes per terceres persones en els actes que organitza ni dels usos que aquestes en puguin fer. La inscripció suposa que l'Ajuntament de Girona pugui prendre i difondre imatges en els termes expressats, fins i tot la dels menors inscrits.

Tractament de dades personals

Responsable del tractament: Ajuntament de Girona. Finalitat: Gestionar les dades de contacte per a les inscripcions a les formacions de capacitació digital adreçades a les PIMEs turístiques de la ciutat de Girona, en el marc de l'Eix 2, actuació 14 del projecte PSTD "Menja't Girona" finançat amb fons europeus Next Generation. Drets: podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió i altres de protecció de dades mitjançant sol·licitud presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona. Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

Logo EU Next Generation + Gobierno españa + Ministerio Industria y turismo + PRTR + NetxGeneration Catalunya + Generalitat

Finançat per:
  • EU Next Generation
  • Ministerio de Industria y Turismo
  • Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Gobierno de España PRTR
  • NextGenerationCatalunya
  • Generalitat de Catalunya
 

Text peu pàgina logos | Menja't Girona

Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.