Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Proxy Portlet

Inscripcions als tallers d'horticultura

Hi ha 15 places per a cadascun dels tallers. Tindran prioritat les persones residents a la ciutat de Girona. Es confirmarà l'assistència per correu electrònic. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

(*) Aquest espai s'ha d'emplenar en cas que la persona trans* o intersexual s'identifiqui amb el nom sentit.

Gènere

Inscripcions

Seleccioneu el taller d'horticultura on us voleu inscriure. Podeu consultar més informació dels tallers (dates, programa...) al web del "Menjat Girona"

Tallers d'horticultura

Dret d'imatge

L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de documentar gràficament tots els actes que organitza en l'exercici de les seves competències amb l'objectiu de promoure les polítiques públiques i la memòria institucional, amb el respecte que correspon a totes les persones que hi participin. Això inclou la presa de fotografies i vídeos així com el seu possible ús en qualsevol mitjà, incloses les xarxes socials, amb el compromís d'evitar sempre els primers plans de les persones, per als quals caldrà la seva autorització expressa. L'Ajuntament de Girona no es fa responsable de les imatges obtingudes per terceres persones en els actes que organitza ni dels usos que aquestes en puguin fer. La inscripció suposa que l'Ajuntament de Girona pugui prendre i difondre imatges en els termes expressats, fins i tot la dels menors inscrits.

Tractament de dades personals

Responsable del tractament: Ajuntament de Girona. Finalitat: Gestionar les dades de contacte per a les inscripcions als tallers d'horticultura recuperació adreçats a tota la ciutadania, en el marc de l'Eix 1 i 4, actuacions 5 i 15 respectivament del projecte PSTD "Menja't Girona" finançat amb fons europeus Next Generation.Drets: podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió i altres de protecció de dades mitjançant sol·licitud presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona. Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

Logo EU Next Generation + Gobierno españa + Ministerio Industria y turismo + PRTR + NetxGeneration Catalunya + Generalitat

Finançat per:
  • EU Next Generation
  • Ministerio de Industria y Turismo
  • Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Gobierno de España PRTR
  • NextGenerationCatalunya
  • Generalitat de Catalunya
 

Text peu pàgina logos | Menja't Girona

Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.