Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Jornades formatives a les PIMEs turístiques | Menja't Girona

Capacitació digital de les PIMEs turístiques de la ciutat de Girona

Tallers formatius adaptats a les necessitats del sector turístic Gironí

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, en el marc del projecte PSTD "Menja't Girona" es va portar a terme l'actuació 14 Millora de les capacitats digitals i la governança en el marc del projecte, de l'Eix 3 Transició Digital. Aquesta té com a objectiu dotar a les PIMES i persones treballadores autònomes del sector turístic de la ciutat de Girona d'un servei de diagnosi, capacitació i assessorament individual en la transició digital.

Les persones que van participar van tenir l'accés a un programa 100% subvencionat que incloïa la participació en tallers formatius grupals adaptats a les necessitats específiques del sector turístic Gironí, i la possibilitat de rebre assessorament digital personalitzat (places limitades). 

Vídeos de formació en digitalització

Als següents enllaços podreu consultar els vídeos de formació en digitalització que s'han editat dels tallers que es van portar a terme durant el 2023:

 

Logo EU Next Generation + Gobierno españa + Ministerio Industria y turismo + PRTR + NetxGeneration Catalunya + Generalitat

Finançat per:
  • EU Next Generation
  • Ministerio de Industria y Turismo
  • Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Gobierno de España PRTR
  • NextGenerationCatalunya
  • Generalitat de Catalunya
 

Text peu pàgina logos | Menja't Girona

Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.