Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Jornades formatives a les PIMEs turístiques: Activitats guiades | Menja't Girona

Tallers formatius adaptats a les necessitats del sector turístic Gironí

Sector d’activitats guiades

Dimarts, dimecres i dijous 6, 7 i 8 de novembre, de 10 a 12 h.
Al Servei Municipal d'Ocupació (SMO). 

Vídeos de les sessions formatives

 

 

 


1a SESSIÓ

6 de novembre, de 10 a 12 h, “KIT guies: ser visibles a Xarxes socials”
En aquest curs es treballaran les claus per tal que els professionals de les activitats guiades siguin visibles a les xarxes socials. Es facilitaran les eines i els consells per construir una comunitat virtual de clients. Es proporcionaran idees de continguts, recursos i s'explicarà la utilitat de les diferents funcionalitats. S'analitzaran els punts forts dels perfils amb més interacció (casos d'èxit reals) i com explotar al màxim el potencial de les xarxes socials i atraure a més clients i clients potencials. 

2a SESSIÓ

7 de novembre, de 10 a 12 h, “Amplia la teva presència en línia: eines per a guies turístics turisme”
En aquesta formació, es presentaran les claus per millorar la presència en línia mitjançant l'ús d'eines de SEO local. S’explicarà com utilitzar estratègies de cerca local per atraure més clients a través de les cerques en línia. S’aprofundirà sobre SEO local i la seva importància per als professionals de les activitats guiades, els fonaments de l'optimització de cerques locals, incloent-hi la selecció de paraules clau rellevants, l'optimització de continguts i la millora del perfil en llistats de negocis locals.

3a SESSIÓ

8 de novembre, de 10 a 12 h “CRM clau per la fidelització del sector dels guies turístics”
Aquesta sessió se centrarà en com utilitzar un sistema de gestió de relacions amb els clients (CRM) de manera eficaç per a augmentar la fidelització i capitalització dels clients d’activitats guiades i com recopilar, organitzar i gestionar la informació dels clients del negoci per a crear una base de dades eficient.

Proxy Portlet

Formulari no disponible temporalment. Perdoneu les molèsties.

Text peu pàgina logos | Menja't Girona


Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.