Resultats, documents i recursos | Menja't Girona. Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació
Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Resultats, documents i recursos
Eix 1. Transició verda i sostenible
| Actuació 1. Millora de la zona de les Hortes de Santa Eugènia |
|---|
| Resultat del Sistema de control de plantes i espècies invasores:Resultat de la millora de la integració paisatgística de l’espai agrari de les Hortes de Santa Eugènia: |
| Actuació 5. Recuperació i posada en valor del patrimoni hortícola de Girona |
| Actuació 7. Camins verds accessibles |
| Resultat de l'estudi d'implementació d'actuacions de millora: |
Eix 3. Transició digital:
| Actuació 12. Girona, entorn natural immersiu |
|---|
| Les accions “Material d'interpretació (passat-present)” i “Material d'interpretació (biodiversitat, horticultura, paisatges naturals...)” tenen com a resultat: |
| Actuació 14. Millora de les capacitats digitals i la governança en el marc del projecte |
| Les accions “Formació en components digital” i “Formació adaptada a multi-accessibilitat” tenen com a resultat: L'organització dels tallers formatius en digitalització dirigits a les PIMES del sector turístic han donat com a resultat: |
Eix 4. Competitivitat:
| Actuació 15. Implementació del producte turístic |
|---|
| L'organització de tallers sobre patrimoni hortícola han donat com a resultat: La creació de la marca de producte Km0 ha donat com a resultat: L'organització de les Jornades gastronòmiques productes Km0 han donat com a resultat: L'organització de tallers sobre l'horticultura com a eina educativa ha donat com a resultat: |

Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.
