Resultats, documents i recursos | Menja't Girona. Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació
Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació
Pla de sostenibilitat turística en destinació
Resultats, documents i recursos
Eix 1. Transició verda i sostenible
Actuació 1. Millora de la zona de les Hortes de Santa Eugènia |
---|
Resultat del Sistema de control de plantes i espècies invasores:Resultat de la millora de la integració paisatgística de l’espai agrari de les Hortes de Santa Eugènia: |
Actuació 5. Recuperació i posada en valor del patrimoni hortícola de Girona |
Actuació 7. Camins verds accessibles |
Resultat de l'estudi d'implementació d'actuacions de millora: |
Eix 3. Transició digital:
Actuació 14. Millora de les capacitats digitals i la governança en el marc del projecte |
---|
Les accions “Formació en components digital” i “Formació adaptada a multi-accessibilitat” tenen com a resultat:L'organització dels tallers formatius en digitalització dirigits a les PIMES del sector turístic han donat com a resultat: |
Eix 4. Competitivitat:
Actuació 15. Implementació del producte turístic |
---|
L'organització de tallers sobre patrimoni hortícola han donat com a resultat:La creació de la marca de producte Km0 ha donat com a resultat:L'organització de les Jornades gastronòmiques productes Km0 han donat com a resultat: L'organització de tallers sobre l'horticultura com a eina educativa ha donat com a resultat: |
Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.