Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Resultats, documents i recursos - Eix 1. Transició verda i sostenible | Menja't Girona

Resultats, documents i recursos

Eix 1. Transició verda i sostenible

Actuació 1. Millora de la zona de les Hortes de Santa Eugènia
Resultat del Sistema de control de plantes i espècies invasores:Resultat de la millora de la integració paisatgística de l’espai agrari de les Hortes de Santa Eugènia:
Actuació 5. Recuperació i posada en valor del patrimoni hortícola de Girona
Actuació 7. Camins verds accessibles
Resultat de l'estudi d'implementació d'actuacions de millora:

Resultats Eix 3. Transició digital | Menja't Girona

Eix 3. Transició digital:

Actuació 14. Millora de les capacitats digitals i la governança en el marc del projecte
Les accions “Formació en components digital” i “Formació adaptada a multi-accessibilitat” tenen com a resultat:L'organització dels tallers formatius en digitalització dirigits a les PIMES del sector turístic han donat com a resultat:

Resultats Eix 4. Competitivitat | Menja't Girona

Eix 4. Competitivitat:

Actuació 15. Implementació del producte turístic
L'organització de tallers sobre patrimoni hortícola han donat com a resultat:La creació de la marca de producte Km0 ha donat com a resultat:L'organització de les Jornades gastronòmiques productes Km0 han donat com a resultat: L'organització de tallers sobre l'horticultura com a eina educativa ha donat com a resultat:

Text peu pàgina logos | Menja't Girona


Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.