Plan de sostenibilitat turística. Menja't Girona

Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació

Ruta de navegació

Jornades formatives a les PIMEs turístiques: restauració | Menja't Girona

Tallers formatius adaptats a les necessitats del sector turístic Gironí

Sector de la restauració

Dimarts, dimecres i dijous 4, 5 i 6 de juliol de 2023, de 9 a 11 h.
Al Servei Municipal d'Ocupació (SMO). 
El període d'inscripcions va ser del 12 al 30 de juny de 2023

Vídeos de les sessions formatives

 

 

 


1a SESSIÓ

Dimarts 4 de juliol, de 9 a 11 h, “Com crear un pla d’acció digital per a restaurants”
Aquesta sessió se centrarà en com desenvolupar un pla d'acció digital efectiu per a restaurants, tenint en compte la coherència global de cada negoci i l'entorn en què opera. S’iniciarà amb una anàlisi de la situació actual mitjançant una DAFO dinàmica. S’exploraran diverses estratègies i recomanacions per aprofundir en l'anàlisi de mercat, identificar el públic objectiu i desenvolupar una estratègia de màrqueting digital eficaç. També es treballarà l'ús de les xarxes socials, la gestió de continguts, el posicionament SEO, la captació de clients i altres aspectes clau per a una presència en línia.

2a SESSIÓ

Dimecres 5 de juliol, de 9 a 11 h, “Amplia la teva presència en línia: eines SEO per a restaurants”
En aquesta formació, es presentaran les claus per millorar la presència en línia dels restaurants mitjançant l'ús d'eines de SEO local. S’explicarà com utilitzar estratègies de cerca local per atraure més clients a través de les cerques en línia. També girarà entorn el SEO local i la seva importància per als restaurants, els fonaments de l'optimització de cerques locals, incloent-hi la selecció de paraules clau rellevants, l'optimització de continguts i la millora del perfil en llistats de negocis locals.

3a SESSIÓ

Dijous 6 de juliol, de 9 a 11 h “CRM clau per la fidelització del restaurant”
Aquesta sessió se centrarà en com utilitzar un sistema de gestió de relacions amb els clients (CRM) de manera eficaç per a augmentar la fidelització i capitalització dels clients en els restaurants i com recopilar, organitzar i gestionar la informació dels clients del negoci per a crear una base de dades eficient.

Logo EU Next Generation + Gobierno españa + Ministerio Industria y turismo + PRTR + NetxGeneration Catalunya + Generalitat

Finançat per:
  • EU Next Generation
  • Ministerio de Industria y Turismo
  • Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Gobierno de España PRTR
  • NextGenerationCatalunya
  • Generalitat de Catalunya
 

Text peu pàgina logos | Menja't Girona

Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.