Procés participatiu "Menja't Girona" de l'Eix 3 i 4 | Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació
Menja't Girona
Pla de sostenibilitat turística en destinació
Pla de sostenibilitat turística en destinació
Procés participatiu "Menja't Girona"
Sessions participatives de l’Eix 3. Transició digital i de l’Eix 4. Competitivitat
Sessió 1. Sessió de treball col·laboratiu del Pla de sostenibilitat turística en destinacions (PSTD) Menja’t Girona
Data: 23 de gener de 2023
Lloc: Centre Cultural La Mercè
Participants (11):
- Fundació Girona Regió del Coneixement
- Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona (EHTG)
- Fira de Girona
- Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona
- Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Brava Pirineu de Girona
- Oficina de Turisme de Catalunya a Girona
- Promoció Econòmica del Consorci de les Vies Verdes
- Consell Comarcal del Gironès, Turisme Gironès
Objectiu:
Exposar i debatre les primeres actuacions del projecte Menja’t Girona en matèria de turisme.
Dinàmica de la sessió:
- Fase 1. Presentació de les diferents actuacions en marxa en matèria de turisme per part de l’equip tècnic municipal.
- Fase 2. Debat sobre els punts forts i les debilitats de les actuacions presentades atenent el perfil del sector turístic de la ciutat.
Principals resultats:
- Difondre les actuacions en matèria de turisme del projecte Menja’t Girona.
- Copsar i atendre el punt de vista del sector turístic.
- Repartiment de tasques per a la propera sessió.
Projecte finançat pel Pla de recuperació, transformació i resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.