Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S'obre la convocatòria per a la 20a edició de la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior de Temps de Flors

El termini per inscriure’s al concurs s’acabarà el dia 10 d’abril. Les persones premiades tindran un apartat especial a la revista oficial de l’esdeveniment destinat a visibilitzar el seu establiment.

Fotografies dels aparadors guanyadors de l’edició 2023: Lola Casademunt (primer premi), Perfumeria Xaloc (segon premi) i Manicura 24 (tercer premi).

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per participar en la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior, que aquest any 2024 arriba a la 20a edició i coincideix amb la 69a edició de “Girona, Temps de Flors”. Les inscripcions per al concurs finalitzen el 10 d’abril. Aquest té per objectiu principal fomentar la implicació dels comerços i els establiments en el marc de l’esdeveniment. 

“Enguany fa 20 anys del naixement de la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior a Girona. Aquesta llarga trajectòria demostra el compromís i la participació dels establiments comercials de la nostra ciutat en formar part d’esdeveniments tan rellevants i significatius com és ‘Temps de Flors’. Aquest compromís l’agraïm, el posem en valor i el reconeixem  donant visibilitat a les nostres botigues i carrers comercials”, ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Gemma Geis i Carreras.

El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament, associacions de comerciants, associacions de restauració i hostaleria, i entitats vinculades a “Girona, Temps de Flors”. Els criteris que es valoraran seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema de l’esdeveniment i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra.

El premi consisteix en un apartat específic en la propera edició de la revista oficial de “Girona, Temps de Flors” per promocionar i donar visibilitat als establiments premiats. També es podran visualitzar a la pàgina web de Temps de Flors. L’objectiu d’aquests premis és potenciar el comerç de la ciutat durant l’exposició de flors, patis i jardins, un dels esdeveniments amb més projecció nacional i internacional de Girona.

Els comerços participants es podran identificar amb un adhesiu que farà referència al concurs i que s’ubicarà als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix, la relació d’inscrits es podrà seguir a la pàgina web de Temps de Flors.

Les bases i els requisits per participar en el concurs es poden consultar aquí.  

Tornar