Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Jornada potencial renovable en polígons industrials Girona | Promoció econòmica

Jornada "Potencial de les energies renovables en les zones i polígons industrials de Girona"

Dimecres 18 de gener de 2023, a les 10 h
Al Centre Cultural La Mercè

La Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona organitzen aquesta jornada informativa sobre el potencial en l’ús de les energies renovables i les oportunitats que pot generar aquest ús als polígons industrials de Girona. 

En concret, es presentarà l’estudi encarregat per la Diputació de Girona per analitzar el potencial renovable del cas del polígon de Mas Xirgu. 

Programa:

  • 10.00 h - Benvinguda de l’Ajuntament de Girona a càrrec de Glòria Plana, regidora de Promoció Econòmica.
  • 10.10 h - Presentació de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica i emergència climàtica a càrrec de Marta Pagès Escola de l’àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Girona.
  • 10.20 h - Presentació de l’estudi del potencial renovable en zones industrials a càrrec d'OICOS, empresa responsable de l’estudi.
  • 11.00 h - Ponència ‘Autoconsum compartit i comunitats energètiques en zones industrials’ a càrrec de l’empresa KM0.
  • 11.30 h - Preguntes i debat. 

Proxy Portlet

Inscripcions a la Jornada potencial renovable en polígons industrials Girona 2023

Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Dret d'imatge

L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de documentar gràficament tots els actes que organitza en l'exercici de les seves competències amb l'objectiu de promoure les polítiques públiques i, alhora, a efectes de memòria institucional amb el respecte que correspon a totes les persones que lliurement hi participin. Això inclou la presa de fotografies i vídeos i el seu possible ús públic en qualsevol mitjà, incloses les xarxes socials. No obstant això, l'Ajuntament de Girona es compromet a evitar els primers plans de les persones. L'Ajuntament de Girona no es fa responsable de les imatges obtingudes per terceres persones en els actes que organitza ni dels usos que aquestes en puguin fer. La inscripció suposa acceptar les condicions d'ús de la pròpia imatge en els termes anteriorment expressats.

Tractament de dades personals

La inscripció suposa el consentiment i cessió d'imatge per a tractar les vostres dades personals per a la realització d'aquesta activitat. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi. L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant una petició adreçada al servei que gestiona aquesta inscripció o a aquesta adreça de correu edificat@ajgirona.cat Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

Text previ a logos Logos SOC + Generalitat + Ministeri treball - UE Fons Social Europeu

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Logos SOC + Generalitat + SEPE + UE Fons Social Europeu FSE inverteix en el teu futur

  • Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)
  • Generalitat de Catalunya
  • Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social - Servicio Público de Empleo Estatal
  • UE. Fons Social Europeu - Iniciativa d'Ocupació Juvenil