Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comunicat de premsa en relació amb el gos mort a la ciutat com a conseqüència d’una tinença irresponsable

Davant de la gravetat dels fets ocorreguts aquesta setmana en relació amb la mort d’un gos en un domicili de la ciutat com a conseqüència d’una tinença irresponsable, des de l’Ajuntament de Girona volem aclarir i reiterar que, ni des de la Policia Municipal ni des de cap dels canals de comunicació del consistori, no s’havia rebut cap avís de la situació.

Tal com ha manifestat la regidora de Ciutat que Cuida, Gemma Martínez, “des del govern de la ciutat estem profundament sensibilitzats amb el benestar dels animals i des del consistori actuem amb rapidesa davant de qualsevol informació que ens indiqui que es pot estar perjudicant aquest benestar”. 

En aquesta ocasió, però, lamentablement, no es va tenir coneixement de les condicions en què estava l’animal fins que la Policia Municipal va rebre l’avís ciutadà, aquest dilluns, que un gos havia mort penjat en un balcó de la ciutat després d’intentar fugir per refugiar-se a causa de les altes temperatures. 

La Policia Municipal ha fet diligències i ha traslladat tota la informació al jutjat per tal que investigui si es tracta d’un delicte de maltractament animal.

Consells sobre la tinença de mascotes
Tornar