Header: Sostenibilitat

Sostenibilitat

Ruta de navegació

Subscripció als avisos de fitosanitaris | Sostenibilitat

Subscripció als avisos fitosanitaris

L'Ajuntament de Girona envia avisos de les afectacions circulatòries i dels tractaments fitosanitaris per al control de plagues que es posen als parcs i jardins de la ciutat. En aquesta pàgina us hi podreu subscriure. També podeu subscriure-us al canal RSS de fitosanitaris.

Proxy Portlet

Formulari de subscripció a avisos de tractaments fitosanitaris

Si voleu rebre [o deixar de rebre] notificacions per correu electrònic cada vegada que es faci un tractament fitosanitari a la ciutat, si us plau ompliu aquest formulari. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Dades de la petició

Tipus de petició

Vull rebre notificacions sobre els tractaments fitosanitaris que es fan a la ciutat de Girona.

Avís legal

La subscripció a butlletins i serveis d'informació suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals en la tramesa d'informació. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi. L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només les conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa. Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu: ajuntamentvirtual@ajgirona.cat. Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.