Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Amb motiu del Dia mundial de l'Aigua l'Oficina per la Sostenibilitat ha iniciat una campanya informativa sobre com reduir el consum de l'aigua

Si aneu a l'Oficina per la Sostenibilitat us ajudaran a entendre la factura i us donaran consells per reduir-ne el consum.

El Dia Mundial de l’Aigua se celebra cada 22 de març, data proposada per la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) a Rio de Janeiro, l'any 1992.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) considera que el consum d'aigua per cobrir les necessitats bàsiques d'una persona és de 50 litres per persona i dia (l/pers./dia). Tot i això, fins a 100 l/pers./dia es considera un consum responsable. 

La mitjana de Catalunya és de 120 l/pers./dia i a Girona és de 132,9 l/pers./dia segons l'indicador SISGI de l'any 2020.

Des de l’Oficina per la Sostenibilitat us proposem que conegueu el vostre consum mensual. Mireu a la vostra factura el consum total en metres cúbics (m3) que heu consumit i compareu-lo amb el consum mitjà dels habitants de Girona (132,9 l/pers./dia). 

Per passar de metres cúbics a litres només heu de multiplicar el vostre consum per 1000, ja que 1 m3 = 1.000 litres. Recorda també dividir el vostre consum entre els dies del més i les persones que viuen a la llar.

Veniu a l'Oficina per la Sostenibilitat i us ajudarem a entendre la factura i donar-vos consells per reduir el consum d'aigua.

A MÉS! Us regalarem un petit obsequi!

 

 

Oficina per la Sostenibilitat
Què significa l'aigua per tu?
Dia Mundial de l'Aigua
Com reduir el consum d’aigua
Tornar