Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona reforça la recollida de fulles de la via pública

Des de dilluns passat i fins divendres de la setmana que ve, s’incorporaran dos serveis extraordinaris per fer front a la caiguda de fulles

Imatges de la recollida de fulles

L’Ajuntament de Girona, a través de Girona+Neta, ha reforçat la recollida de fulles de la via pública. Aquest és un procés habitual cada tardor, ja que és l’època de l’any en què es dona aquesta situació de forma més intensa, però que a partir d’aquesta setmana s’ha intensificat a causa de la gran quantitat de fulles caigudes arran del temporal de vent. La neteja s’ha augmentat i es realitzen 4 serveis al matí i 4 a la tarda, mentre que ordinàriament se’n fan 4 al matí i 2 a la tarda. 

Sabem que la caiguda de fulles, natural a la tardor, pot afavorir relliscades o algunes situacions de risc no desitjades. Per això és important actuar-hi i garantir que els carrers no presentin cap perill per a la gent. Tanmateix, cal recordar que les fulles caigudes també són un element important d'aportació de matèria orgànica al sòl en zones no asfaltades”, ha afirmat el regidor d’Acció Climàtica de l’Ajuntament de Girona, Sergi Cot Cantalosella.

Aquest reforç va començar el dilluns passat, dia 20 de novembre, i durarà dues setmanes fins al divendres 1 de desembre. Un cop finalitzat el període, es valorarà la necessitat d’aprofundir en la neteja de fulles en diversos punts de la ciutat i s’estudiarà si cal fer una nova intensificació del servei.

Tornar