Header: Llengua catalana

Llengua catalana

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat a Girona acosten la celebració unitària de la Diada a la ciutadania

L’acte institucional de l’Onze de Setembre es trasllada a la plaça de Catalunya per tal de fer-lo més popular i festiu. El consistori gironí ha organitzat un concert del grup La Fera Ferotge el mateix dia a les 19 h a la plaça de la Independència.

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat a Girona han acordat canviar la ubicació de l’acte institucional unitari de l’Onze de Setembre i traslladar-lo a la plaça de Catalunya amb l’objectiu de fer-lo més popular i festiu i que puguin gaudir de la celebració més gironins i gironines. Els últims anys la commemoració s’havia portat a terme al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona i al claustre de la Diputació de Girona i anteriorment s’havia fet en altres espais, com el Saló de Descans del Teatre Municipal.
 
Una altra de les novetats de la celebració institucional de l’Onze de Setembre d’aquest any serà que es convidarà l’alcalde d’Elna, Nicolas Garcia, perquè intervingui durant l’acte.  
 
Seguint amb la voluntat de fer de la Diada Nacional de Catalunya un dia amb activitats festives a la ciutat, des de l’Ajuntament de Girona s’ha organitzat un concert amb el grup La Fera Ferotge el mateix dilluns 11 de setembre, a les 19 h, a la plaça de la Independència. 
 

Tornar