Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona reforça la neteja de 17 punts de la ciutat que presenten un alt volum de residus

Són zones perimetrals de la ciutat que recullen els residus de poblacions veïnes i és fàcil estacionar-hi per abocar les escombraries

L’Ajuntament de Girona ha reforçat la neteja i recollida de residus de 17 punts de la ciutat. Es tracta de zones amb una elevada acumulació de residus i deixalles en els entorns dels contenidors a causa d’actituds incíviques. A més, són punts perimetrals de la ciutat que recullen els residus de poblacions veïnes i és fàcil estacionar-hi per abocar les escombraries. 

Les zones on s’intensificarà la neteja són, per una banda, l’avinguda de França davant l’Hotel Costabella Girona i el carrer de la Font de la Lluna núm. 40 (Sant Ponç); el camí que porta a la planta de TRARGISA (Campdorà); la benzinera de Pont Major; l’encreuament entre el carrer de Taialà i el carrer de l’Himàlaia (Taialà), i el carrer de Can Torroella núm. 9, l’aparcament de l’Escola Domeny, l’encreuament entre el carrer d’Adri i el de Ginestar, el carrer de Roberto Bolaño Ávalos davant l’àrea de caravanes i el carrer de la Font de la Teula (Domeny). 

Per l’altra banda, també es reforçarà la neteja al carrer d’Aragó núm. 5-7 (Avellaneda), la carretera de Santa Coloma núm. 35 (Mas Xirgu), l’avinguda de Sant Narcís núm. 59 (Sant Narcís), el carrer d’Orient núm. 45 (Can Gibert del Pla), el carrer del Costabona núm. 41 i el carrer de Santa Eugènia núm. 236 (Santa Eugènia) i el carrer del Carme núm. 95 (Carme – Vista Alegre). 

Aquest servei de reforç consisteix en la neteja dels entorns de les àrees de contenidors considerades com a punts negres, és a dir, on es detecten actituds incíviques de manera recurrent. Es tracta d’un servei format per una persona amb un vehicle auxiliar, que al llarg de la jornada recorre les àrees llistades anteriorment i recull i neteja els residus i bosses presents fora dels contenidors.

El reforç de la neteja de les àrees es va iniciar la setmana passada, posteriorment a la normalització del servei després del període de les festes de Nadal i Cap d’Any. Aquest es continuarà prestant durant les pròximes setmanes per tal d’avaluar-ne els resultats.

Web de Girona+Neta
Tornar