Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona tancarà les fonts d’aigua i en mantindrà obertes 26 pels diferents barris per a les persones vulnerables

El motiu és evitar que les glaçades malmetin les canonades, però en restaran d’obertes per criteris socials

L’Ajuntament de Girona tancarà aquests dies la major part de les fonts urbanes d’aigua potable que hi ha a la ciutat. El motiu és evitar que les glaçades malmetin les canonades. Tanmateix, es deixaran oberts 26 sortidors que des del consistori s’ha detectat que utilitzen persones vulnerables. A més, també s’ha tingut en compte que hi hagi una font oberta a cada barri de la ciutat. 

El tancament de les fonts durant els mesos més freds de l’any és una mesura que ja s’ha dut a terme altres anys. Enguany, a banda d’evitar que es facin malbé les canonades, també es busca reduir el consum d’aigua davant l’escenari de sequera en el qual ens trobem. 

Tot i això, es mantindran 26 sortidors oberts, els quals es troben repartits per gairebé tots els barris de la ciutat: Germans Sàbat, Taialà, Domeny, Fontajau, Sant Ponç, l’Eixample, Barri Vell, Mercadal, Torre Gironella, Santa Eugènia, Can Gibert del Pla, Sant Narcís, Montilivi, Vila-roja, Mas Xirgu, Palau i l’Avellaneda. 

En aquest enllaç podeu consultar el mapa de les fonts que s’han tancat i les que resten obertes marcades amb un número amb blau.   

Tornar