Header: Sostenibilitat

Sostenibilitat

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Actuacions amb pirotècnia per foragitar els estornells

Aquestes actuacions es duran a terme durant el període d'incidència de la plaga (tardor-hivern)

Durant el període d'incidència de la plaga d'estornells (tardor - hivern) s'executaran les actuacions de foragitament d'aquesta espècie a la ciutat. D’acord amb els serveis contractats enguany pel control de plagues d’aus urbanes a la ciutat, s’utilitzen sons de rapinyaires i crits d’alerta, raigs làser, etc, per evitar que els estornells es posin als arbres de les zones urbanes i transitades.

Per aconseguir foragitar els estols que que es mantinguin en determinats sectors, l'empresa contractada podrà combinar les actuacions descrites amb el llançament de petards de diferent potència. El personal especialitzat llançarà els petards al capvespre, de forma puntual, i respectant les mesures de seguretat previstes. L’empresa i els serveis tècnics de l’Ajuntament de Girona faran un seguiment acurat del conjunt d’actuacions per valorar-ne l’efectivitat.

Agraïm la vostra paciència i comprensió per les molèsties que us pugui generar el soroll d’aquestes actuacions, que son limitades en el temps i que son necessàries per raons de salut pública, així com per reduir les incidències i danys en el mobiliari urbà, els habitatges i/o els vehicles ubicats en aquest espai.

Tornar