Header: Pressupostos participats

Pressupostos participats

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona repararà la climatització del Centre Cívic Onyar i realitzarà millores al local social de Montilivi

Les dues actuacions tenen per objectiu millorar els espais cívics de la ciutat de Girona per impulsar el teixit associatiu i veïnal.

L’Ajuntament de Girona repararà la climatització del Centre Cívic Onyar que està avariada i millorarà les instal·lacions del local social de Montilivi. Dues actuacions que ja s’han tret a licitació i que començaran un cop s’adjudiquin. Aquestes tenen per objectiu millorar els espais cívics de la ciutat per impulsar el teixit associatiu i veïnal.

Actualment, la instal·lació de climatització del Centre Cívic Onyar està parcialment avariada. S’han detectat problemes en els aparells que escalfen i refresquen la zona dels despatxos, de les aules i de la llar d’avis. És per aquest motiu que s’han tret a licitació els treballs de reparació per un import de 18.125,79 euros (IVA inclòs) i un termini de tres setmanes.

D’altra banda, el consistori realitzarà millores al local social de Montilivi, espai utilitzat per l’associació de veïns i veïnes del barri. L’actuació consisteix en reparar les esquerdes i les fissures, tant de la façana com de l’interior del local, i pintar tota la zona d’actuació. 

Alhora, es canviaran els mecanismes de les finestres del despatx, de la cuina i de l’entrada per un sistema de batent per així facilitar la seva obertura i neteja. També se substituiran les cortines del finestral de la sala gran per dos estors enrotllables i motoritzats, i es duran terme reparacions de fusteria. 

El local social de Montilivi de planta baixa està situat a la plaça de George Orwell, a tocar de l’Escola Pericot. Està subdividit en dos espais diferenciats i independents, un dels quals està cedit al Club de Petanca Montilivi, i l’altre, a l’Associació de Veïns i Veïnes de Montilivi. Les reparacions es duran a terme en aquest segon espai format per una zona d’entrada que dona accés a una sala gran polivalent, un despatx, una cuina, un lavabo i un petit magatzem.

Es tracta d’una petició que els veïns i veïnes del barri van fer a través dels pressupostos participats del 2019. Ara, els treballs s’han tret a licitació per un import de 29.696,07 euros (IVA inclòs) i un termini estimat de 4 mesos. 

Tornar