Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre el termini per presentar-se a la residència d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció a la Faberllull Olot

Les candidatures es poden presentar fins al 31 de gener de 2022

L'Institut Ramon Llull impulsa una estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció. Aquesta iniciativa compta amb el suport de  l’Acadèmia de Cinema Català i Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i amb la col·laboració de Catalan Films (ICEC)
Després d’una primera estada realitzada l’any 2021, continuen donant suport al desenvolupament que contribueixi a la construcció de projectes audiovisuals sòlids que puguin ser finalitzats i produïts a mig termini a Catalunya. Amb aquesta intenció l’Institut Ramon Llull torna a oferir enguany l’oportunitat a guionistes i creadors/es de participar en un programa que els permetrà desenvolupar el tractament seqüenciat del seu projecte durant dotze dies amb dedicació completa.

Fins un màxim de deu guionistes (i amb un límit de  nou projectes) podran ser seleccionats/des per formar part d’aquesta residència. El programa ofereix estada i manutenció, tutories individuals per projecte, sessions col·lectives amb tots els participants i classes magistrals, en un format tant presencial com virtual. Posteriorment, s’oferirà l’oportunitat de presentar els projectes a productores en actiu en l’àmbit català, sempre que el projecte  no tingui ja el paraigües d’una productora i que es trobi en el moment adequat per a buscar socis.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir al desenvolupament d’una part del procés creatiu d’escriptura del guió cinematogràfic en les millors condicions, facilitant la recerca, l'intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l'excel·lència de l'escriptura, la investigació i la creació.

L’estada es farà a  Faberllull Olot del 16 al 27 de maig de 2022.

Les persones interessades poden consultar els requisits i criteris de participació aquí.

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.