Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Menú de navegació

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Visor: Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Presentació | PECT ICC

Els PECT són iniciatives impulsades des de l'àmbit local pels diferents agents socials i econòmics del territori i liderades per les entitats públiques locals.

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT ICC) Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial té per objectiu afavorir un marc de visibilització, vertebració, cooperació i cohesió que impulsi el sector de les indústries culturals i creatives (ICC) perquè esdevingui un dels eixos vertebradors d'especialització econòmica del territori gironí.

El projecte s’estructura en tres operacions: Coordinació (a càrrec de la Diputació de Girona), Oficina de gestió i foment de les arts i  Centres de creació i exhibició de les arts (ambdues liderades per l’Ajuntament de Girona). L’execució del projecte s’articula a través de diferents actuacions i d’una eina TIC amb la voluntat d’impulsar un model innovador per millorar l’organització i la coordinació entre els agents culturals i creatius del territori, facilitar espais i recursos de suport a la creació i exhibició i fomentar la pràctica cultural mitjançant l’arrelament i l’interès per les produccions artístiques. L’equip desplegarà les diferents actuacions definides al projecte amb diàleg constant i obert amb el sector cultural i artístic.

El PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn és un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona, entitat que també en porta a terme la coordinació administrativa.

El projecte també compta amb la participació de quatre entitats sòcies no beneficiàries: la Fundació Privada Escola Universitària ERAM, la Fundació Casa de la Música del Gironès, l’Associació Gironina de Teatre i la Cambra de Comerç de Girona, que actuaran com a interlocutors del sector i participaran en la implementació d’algunes actuacions del projecte.

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Agenda inici | Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Agenda

 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.