Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Com aplicar l’agenda verda als projectes culturals

Nova jornada destinada als professionals del sector cultural per parlar de les grans consignes per aplicar criteris sostenibles i respectuosos amb el medi ambient en els projectes culturals

El proper dimecres, 10 de novembre, a les 18.30 h, a El Modern, tindrà lloc la jornada “L'agenda verda dels projectes culturals. Aterrem les grans consignes”. L’activitat està organitzada per l’Oficina de Foment de les arts en col·laboració La Magnètica Produccions Culturals Sostenibles i Productors Audiovisuals de Catalunya i es parlarà de com aplicar criteris sostenibles i respectuosos amb el medi ambient a l’hora de plantejar i gestionar projectes culturals. 

L’emergència climàtica afecta totes les esferes de la societat contemporània, i la creació i gestió de projectes culturals no n’estan al marge. Així doncs, en aquesta ocasió, presentem un espai de trobada i debat que ajudi a aterrar les grans consignes; a prendre consciència que calen algunes transformacions, i a descobrir nombroses experiències properes que fan de l’agenda verda una fita prou assumible.

Programa de la jornada

  • Consells pràctics per a introduir un criteri respectuós amb el medi ambient en els nostres projectes.  A càrrec de Marta Huguet (La Magnètica Produccions Culturals Sostenibles)
  • Art i medi. A càrrec d’Agostina Laurenzano
  • Rodatges sostenibles (Green shooting). A càrrec de Marc Chica (Limmat Films)
  • Parlem-ne. Taula rodona per a compartir experiències

Oficina de Foment de les Arts

L'Oficina de Foment de les Arts (OFA) és una oficina de gestió i coordinació especialitzada que facilita assessorament i suport al sector de les Indústries Culturals i Creatives amb la finalitat d’impulsar el sector creatiu de Girona i el seu entorn i fomentar la participació cultural en els diferents àmbits artístics. 

L'Oficina de Foment de les Arts és una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT ICC) de l’Ajuntament de Girona, un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.