Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria de subvencions 2021 per a festivals d’interès cultural de la ciutat

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 10 de març.

L’Ajuntament de Girona destinarà 152.000 € a finançar festivals d’interès cultural d’iniciativa privada a través d’aquesta convocatòria. Aquest import es podrà ampliar en funció de les sol·licituds rebudes i la disponibilitat pressupostària.

Les subvencions a festivals d’interès cultural de la ciutat de Girona tenen com a objectius recolzar les iniciatives culturals d’empreses, d’associacions inscrites al registre municipal d’entitats (REM) de l’Ajuntament de Girona, per fomentar l’exhibició artística a la ciutat de Girona, el foment de nous públics, el suport als creadors del territori, dinamitzar els diferents barris de la ciutat i potenciar la relació amb els diversos públics culturals. Aquestes ajudes es destinen al suport a activitats culturals, de promoció, i exhibició. Aquestes activitats s’han de portar a terme a la ciutat de Girona i han de ser obertes al conjunt de la ciutadania. 

Se subvencionaran tres edicions consecutives de festivals, corresponents a les anualitats 2021-2023, que pertanyin a algun dels següents àmbits artístics:

  • Arts visuals, art urbà i cultura digital
  • Arts escèniques
  • Cinema i audiovisuals
  • Música
  • Pluridisciplinars i pensament
  • Cultura popular

L’import de la subvenció sol·licitada no podrà ser superior a la quantitat de 50.000 €, ni inferior als 5.000 € per cadascuna de les tres edicions subvencionades i serà, com a màxim, del 50% del cost de l’activitat.  Al llarg de les tres edicions subvencionades l’import atorgat serà el mateix.

Les bases i la convocatòria d’aquests ajuts es poden consultar a través del web municipal web.girona.cat/cultura

Bases i convocatòries
Girona, Ciutat de Festivals
Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.